ZLA KOB STRADALOG VOZAČA BALABANOVIĆA: Umro mu otac od srca, žena boluje od raka
Foto: Stefan Jokić

Stravična saobraćajka na Ostružničkom mostu

ZLA KOB STRADALOG VOZAČA BALABANOVIĆA: Umro mu otac od srca, žena boluje od raka

Crna Hronika -
BEOGRAD - Goran Balabanović (40) iz Požarevca poginuo je kad je šleperom udario u ogradu Ostružničkog mosta, a potom se u otkinutoj kabini kamiona survao u reku Savu.

Tragedija se dogodila nakon sudara tri teretnjaka, kada je kamion s prikolicom jagodinskih registracija, kojim je upravljao Balabanović, koji se kretao iz pravca Šida ka Nišu odjednom skrenuo ulevo, očešao se o jedan kamion i polomio mu retrovizor, a potom je prešao u levu traku i zakucao se u desni deo kabine teretnjaka kraljevačkih registracija.

Od siline udarca kabina je spala sa šasije i survala se u reku, a njegovo beživotno telo je izvučeno četiri sata kasnije.

- Još ne mogu da verujem da Gorana više nema! Njegovi su u teškom stanju, jauci i suze Goranovih najmilijih odzvanjaju ulicom! Ne znam kako će njegova majka i supruga preživeti ovu tragediju - kaže komšinica nastradalog Balabanovića, koji je živeo u Požarevcu.

Goran je iza sebe ostavio dvojicu sinova i suprugu Violetu.

- Kao da ih je neki maler poterao, nikako da se izvuku iz nesreća. Goranov otac umro je pre godinu-dve od srčanog udara, a žena mu je obolela od karcinoma. Kad njegova majka ode mužu na grob, samo kuka - kaže komšinica.

Balabanovićev stariji sin ide u četvrti razred srednje škole, dok je mlađi osmi razred.

- Uprkos svim nedaćama, Goran je uvek bio nasmejan, pravi veseljak. Nije znao ni na koga da se naljuti. Uvek je bio tu da se svakom nađe u nevolji - kaže potresena komšinica.

Kako dodaje, Balabanović se bavio prevozom sekundarnih sirovina, a poslednjih nekoliko meseci vozio je za Smederevo. Bio je iskusan vozač, a juče se vraćao iz Sremske Mitrovice kad je došlo do nesreće.

( S. Đurić-Z.Nikolić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track