ISKASAPIO KOMŠIJU: Obren je Dragu dugovao novac!

Devojka ubijenog Mašulovića

ISKASAPIO KOMŠIJU: Obren je Dragu dugovao novac!

Crna Hronika -
Ona je dodala da je Mašulović od Zirojevića dobio 15.000 evra za automobil koji je kao posrednik prodao, ali i da je trebalo da dobije ostatak novca

BEOGRAD - Dejana Tošić, devojka Draga Mašulovića, za čije je ubistvo u januaru 2015. optužen prijatelj i komšija Obren Zirojević, izjavila je u Višem sudu u Beogradu da je Mašulović poslednjih godinu dana bio nervozan zbog posla, a naročito zbog toga što su mu mnogi dugovali novac.

- Nije mogao da spava, pio je lekove za smirenje. Miki, kako je Drago zvao Obrena, s bratom i ocem dolazio mu je na slavu, a nas dvoje smo bili kod njega u vikendici, nikad nisam primetila da nešto nije u redu - rekla je Tošićeva, koja je dvadesetak meseci bila u vezi s Mašulovićem.Ona je dodala da je Mašulović od Zirojevića dobio 15.000 evra za automobil koji je kao posrednik prodao, ali i da je trebalo da dobije ostatak novca.

- Drago nije znao kome je Miki prodao „audi Q5“. Rekao mi je da je Miki pronašao kupca i da će ga zbog toga častiti. Oko Nove godine bili smo u Istanbulu, Miki nas je vozio, a potom i sačekao na aerodromu. Drago je bio strašno nervozan u Turskoj, stalno je tražio otvoren vaj-faj kako bi mogao da komunicira - rekla je Tošićeva.Na suđenju je bila i Zirojevićeva supruga Danijela Krstonić, koja je iskoristila pravo da ne svedoči.(Z. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track