FUDBALER OFK BEOGRADA SKOČIO SA ŠESTOG SPRATA: Zatvorska kazna razlog za pokušaj samoubistva

Pokušaj samoubistva u Beogradu

FUDBALER OFK BEOGRADA SKOČIO SA ŠESTOG SPRATA: Zatvorska kazna razlog za pokušaj samoubistva

Crna Hronika -
Mirko M. (23), bivši fudbaler OFK Beograda i Bežanije, pao na parkirani „golf 6“ i s teškim povredama prebačen u Urgentni centar

BEOGRAD - Mirko M. (23), bivši fudbaler OFK Beograda i Bežanije, pokušao je juče da se ubije skokom sa šestog sprata zgrade u centru Beograda.Mladić je pao na parkirani automobil i s teškim povredama prevezen je u Urgentni centar.Nesreća se dogodila juče oko 13.45 časova u Gospodar Jevremovoj ulici. Komšije nesrećnog mladića za Kurir kažu da je sa šestog sprata skočio i pao na automobil marke „golf 6“, i da se čuo tup udarac.- Pomislila sam da su se sudarila dva automobila, međutim, kad sam izašla, videla sam stravičan prizor. Bilo je jezivo, mladić je pao na kola, odbio se i pao pored njih. Ubrzo je stigao njegov otac. Nadvijen nad sinom, pokušavao je da ga povrati, jaukao je od bola, u jednom trenutku se čulo: „Zašto, Mišo, da se ubiješ?!“ - priča potresena žena koja radi u obližnjem lokalu.U zgradi u kojoj je Mirko sa ocem živeo kao podstanar nisu želeli da komentarišu tragediju.- Ne znamo šta se dogodilo, doselili su se letos i s njima nismo imali problema. Čuo sam da je taj mladić igra fudbal, i to je sve - rekao je komšija.Kako nezvanično saznajemo, on je osuđen na tri meseca zatvora, što je najverovatnije bio razlog za pokušaj samoubistva. Mirko je rođen 19. maja 1993. u Kotoru, a posle sezone 2014/2015. u kojoj je igrao za Bežaniju, trenutno nigde ne igra.

Skok sa vrha zgrade... Mesto nesreće
Skok sa vrha zgrade... Mesto nesreće

Za OFK igrao 2012.IDOL MI JE BANE IVANOVIĆMirko, koji igra na poziciji štopera, u OFK Beograd je došao u maju 2012. i igrao jednu sezonu.- Jedna od želja mi je svakako Liga šampiona. Posmatrajući Baneta Ivanovića, voleo bih da i ja sledim njegov put jer nas vezuje OFK Beograd. OFK je poznat po davanju šanse mladim igračima - izjavio je u prvom intervjuu Mirko M. On je tada rekao i da mu podršku pružaju njegovi najbliži.- Otac Jovica, majka Jelena i sestra Jovana uvek su uz mene, i kad nismo zajedno. Veliki su mi oslonac u životu - rekao je Mirko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja