Koncert Metalike menja trase linija javnog prevoza

Metalika

Koncert Metalike menja trase linija javnog prevoza

Crna Hronika -
Koncerta grupe "Metalika" koji će biti održan 8. maja na Ušću promeniće trase linija javnog gradskog prevoza 15, 84, 704, 706 i 707 i 60

BEOGRAD - Zbog koncerta grupe "Metalika" koji će biti održan 8. maja na Ušću linije javnog gradskog prevoza 15, 84, 704, 706 i 707 i 60 saobraćaće izmenjenom trasom, saopštili su organizatori koncerta.

U periodu od 11 sati do četiri sata ujutru narednog dana vozila sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet, u oba smera kretaće se Bulevarom Mihaila Pupina i Ulicom Trešnjin cvet.

Autobusi na liniji javnog prevoza 60 u periodu od 18 sati do četiri sata ujutru kretaće se sledećom trasom: u smeru ka okretnici "Novi Beograd - Toplana"- Brankov most - Milentija Popovića - interna saobraćajnica - Vladimira Popovića - Zemunski put - Brodarska i dalje redovnom trasom, a u povratku vozila sa ove linije saobraćaće redovnom trasom.

Članovi benda "Metalika" u Beograd stižu na dan koncerta i ovo će biti njihov drugi nastup na evropskoj turneji posvećenoj "Black albumu".

Iako spadaju u jedne od najvećih svetskih zvezda, Džejms, Robert, Kirk i Lars imaju uobičajenu listu zahteva za organizatore i strogo navedeno pravilo da se njihova ishrana ne razlikuje od ostalih članova tehničkog tima.

Na meniju članova benda naći će se različite vrste organskog mesa, veganska i vegetarijanska jela, špagete kao i velike količine svežeg voća i povrća...

Na listi zahteva su i energetska pića bez šećera, voda i sokovi hlađeni na sobnoj teperaturi, koja će se nalaziti na sceni.

Kako je ranije saopšteno, ulaznica za fan pit i tribine više nema u prodaji, a u prodaji su ostale ulaznice za parter po ceni od 3.300 dinara.

"Jelen Live" i "Arena Beograd" pobrinuće se da i u slučaju lošeg vremena i kiše, koncert prođe u najboljem redu, navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, bina će biti pokrivena, specijalna cirada biće postavljena oko bine kako se ne bi stvaralo blato a biće nabavljene i pumpe koje će istiskivati vodu i kabanice za tehničko osoblje.

Ulazi se otvaraju od 16 sati, a predgrupe - Gojira i Maćine Head, pojaviće se na sceni od 18.30 sati.Koncert organizuju "Live Nation", "Adria Entertainment" i "Arena Beograd" pod pokroviteljstvom "Jelen live".

Ulaznice mogu da se kupe na prodajnim mestima Beogradske arene, Bilet centra Beograda, Eventim prodajnim mestima, Gigstix, kao i u "Ušće šoping centru".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track