STRAVIČNI DETALJI ČEDOMORSTVA U DOBOJU: Baba naredila ćerki: Dosta sam ubijala bebe, sada ćeš ti!
Foto: RTRS.tv Prints

Užas

STRAVIČNI DETALJI ČEDOMORSTVA U DOBOJU: Baba naredila ćerki: Dosta sam ubijala bebe, sada ćeš ti!

Crna Hronika -
Vojkana Bogojević iz Doboja, koja je ubila dva tek rođena unuka, rekla ćerki Sanji da će treću bebu morati ona sama da zadavi

DOBOJ - Nisam znao da je moja supruga Vojkana ubila unučad, ne znam kako je mogla da uradi tako nešto. Nisam ni primetio da mi je ćerka Sanja trudna, da sam znao, reagovao bih.Ovo je rekao Milivoje Bogojević iz Doboja, suprug i otac Vojkane i Sanje Bogojević, koje su uhapšene zbog sumnje da su ubile troje novorođenčadi. Osim njih, iza rešetaka su se našli i Žarko Cvijetić, Vid Janković i Rade Bogojević, Sanjin brat od strica, koji se terete da su iskoristili Sanjinu mentalnu zaostalost i imali seksualne odnose s njom, nakon čega je ostajala u drugom stanju.Otac očajan- Žena je bila više s ćerkom nego ja. Radio sam i išao na dnevnicu. Da sam znao da je trudna, tražio bih od nje da rodi, jer već imam osmoro unučadi i deveto na putu - kroz suze kaže Milivoje, koji osim Sanje ima još tri udate ćerke i sina (12).Njegova supruga Vojkana sumnjiči se da je nakon što se njena ćerka porodila zadavila dve tek rođene bebe, umotala u pelenu, pa bacila na njivu u šipražje. Sanja Bogojević je, kako se pretpostavlja, na nagovor majke, ubila treće novorođenče.- Majka je sva tri puta pomogla ćerki da se porodi, i to dva puta u kući i jednom u štali. Sve tri bebe su rođene žive. Posle trećeg porođaja Vojkana je Sanji rekla da će sama morati da se reši bebe. „Ja sam to radila do sada, a ti ćeš od sada“, naredila je majka oboleloj ćerki - prenose bosanski mediji.Znali da je trudnaMeštani sela su u šoku.- Nismo znali da je Vojkana tako bezosećajna žena, bacala je bebe kao što se u vodu bacaju prvi mačići i kučići - pričaju potreseni meštani i dodaju da se Bogojevići nisu družili s komšijama.

Policija pretražuje terenNAĐENE KOSTI DVE BEBEPolicajci su ubrzo nakon hapšenja Vojkane Bogojević, koja im je pokazala gde je bacila unučad, pronašli kosti dva novorođenčeta. Ostaci su poslati na obdukciju i DNK analizu, nakon čega će biti utvrđeno ko su očevi beba. I dalje se traga za telom mališana za čiju se smrt tereti njegova majka Sanja. Vojkani Bogojević i trojici muškaraca koji se sumnjiče za obljubu nemoćnog lica određen je pritvor.

Strava i užasTRI TRUDNOĆE- Sanja je prvi put ostala trudna u decembru 2010. s Vidom Jankovićem. Porodila se u septembru 2011.- Drugi put ostala je u drugom stanju u oktobru 2012. sa Žarkom Cvijetićem. Živu bebu rodila je u julu 2013.- Treći put Sanja je zatrudnela s bratom od strica Radetom Bogojevićem. Porodila se u aprilu prošle godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja