UŽASNA SMRT: Našao oca zaleđenog u jarku!

Sedam sati ležali mrtvi

UŽASNA SMRT: Našao oca zaleđenog u jarku!

Crna Hronika -
Tela Dragana Begovića (58) i Zorana Obradovića (54), koji su stradali u četvrtak uveče kad su kolima sleteli s puta, otkrio Zoranov sin tek u petak ujutro

KRAGUJEVAC - Dragan Begović (58) i Zoran Obradović (54) iz sela Donje Grbice u okolini Kragujevca poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na samo 500 metara od svojih kuća.Prema prvim saznanjima istrage, Dragan je vozio svoj „golf“ pod dejstvom alkohola, a Zoran je sedeo na mestu suvozača. Ispred mostića u zaseoku Selište Dragan je izgubio kontrolu nad kolima, sleteli su u jarak, „golf“ je udario u drvo i prevrnuo se.

Tuguju za prijateljem... Zoranovi najbolji drugovi
Tuguju za prijateljem... Zoranovi najbolji drugovi

Bili kod prijateljaNesreća se dogodila u četvrtak, nešto posle 21 sat, a za nju se saznalo tek u petak pred zoru, oko četiri časa. Automobil u utrini kraj puta otkrio je Zoranov mlađi sin Lazar.- Strašna trauma za momka! Tela Dragana i Zorana bila su već zaleđena kad ih je Lazar pronašao jer su punih sedam sati ležali mrtvi na hladnoći, a temperatura je bila nekoliko stepeni ispod nule. Lazar je još tokom noći pošao da traži oca jer se nije vratio kući. Znao je da su on i Dragan otišli kod poznanika na drugom kraju sela. Mladić je zvao tog čoveka, a on mu je rekao da je Zoran oko devet sati krenuo u prodavnicu da kupi cigarete, a odatle kući. Pošao je peške jer je Dragan bio pijan, pa nije hteo s njim u auto. Nažalost, Dragan je krenuo za njim i usput ga ubedio da uđe u kola... I eto ti zla! To je ono kad je nekom suđeno - rekao nam je komšija porodice Obradović.Pogibijom Dragana Begovića ugasilo se ognjište njegove kuće. Nema ko čestito ni da ga ožali. Bio je samotnjak, jedinac, roditelji mu umrli, nije se ženio, niti imao poroda. A u domaćinstvu Obradovića juče lelek i jad. Skrhani od bola Zoranovi sinovi, stariji Marko i mlađi Lazar, supruga Suzana, majka Radmila, otac Živomir. Zagrljeni i u suzama guše se Rade, Jefta i Sreja, Zoranovi najbolji drugovi.- Deco moja, zapamtite, nema veće nesreće nego kad čovek izgubi dete! Svašta sam u životu prošao, bilo mi je teško, ali kao sad... Nikakva tuga s tim ne može da se uporedi. Svi smo u porodici vredni, stvarali smo, i moj sin je bio veliki domaćin. Ali ga izgubih... Ne mogu da objasnim. U životu nisam opsovao Boga, a vidi šta mi uradi, odvede mi dete - kroz plač govori Zoranov otac Živomir Obradović.

Najteži gubitak... Zoranov otac Živomir
Najteži gubitak... Zoranov otac Živomir

Spremao unuci prvi rođendanUnesrećeni starac kaže kako se Zoran radovao jer je sa sinom Markom unuci spremao prvi rođendan.- Zakazao je veselje u jednom restoranu za utorak, 2. februar. I sad, umesto da slavimo, mi tugujemo, umesto da kitimo muziku, mi ćemo da sahranjujemo moje dete - jada se očajni otac.Zoran i Dragan biće sahranjeni u nedelju u podne, na groblju u Donjim Grbicama.

Crni petakJOŠ DVE SMRTI U SAOBRAĆAJKAMAPREVRNUO SE KOLIMATridesetogodišnji vozač automobila marke BMW poginuo je juče ujutru u udesu na putu Kladovo - Donji Milanovac, između Tekije i Donjeg Milanovca. Kako nezvanično saznajemo, automobil je sleteo s puta i nekoliko puta se prevrnuo.(J. R.)SLETEO U ODVODNI KANALVozač „renoa“ D. V. (62) iz Rume poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u 11.20 sati, na putu Voganj - Sremska Mitrovica. U nesreći su povređene dve ženske osobe, starosti 21 i 37 godina, koje su bile s njim u kolima. Nesreća se dogodila kad je vozač „renoa“, iz još neutvrđenih razloga, sleteo s puta u odvodni kanal.(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja