(VIDEO) 5 MRTVIH, 30 POVREĐENIH: Ovo je snimak stravičnog udesa koji je šokirao Sloveniju
Foto: Printscreen Facebook 24.ur

Ljudi bežali u brdo

(VIDEO) 5 MRTVIH, 30 POVREĐENIH: Ovo je snimak stravičnog udesa koji je šokirao Sloveniju

Crna Hronika -
LJUBLJANA - Najmanje 5 osoba među kojima je i državljanin BIH Arif Mušić iz Cazina, koji je živio i radio u Sloveniji, je poginulo, a više od 30 povređeno u lančanom sudaru koji se dogodio u subotu popodne kod mesta Senožeče u opštini Divača, na zapadu Slovenije.

Slovenačka policija je navela da je u lančanom sudaru učestvovalo oko 70 vozila, među kojima autobus i nekoliko kamiona.

Udes se dogodio oko 14:30 časova, 70 kilometara od Ljubljane, na autoputu koji povezuje glavni grad Slovenije sa Jadranskom obalom, prenose slovenački mediji.

Prema fotografijama i video zapisima koje kruže društvenim mrežama, magla je bila gusta pa vozači nisu mogli videti da je ispred njih saobraćajna nesreća dok nije bilo kasno. Mnogi od njih su ostavljali svoja vozila i sklonili se na obližnje brdo kako bi se sačuvali od udesa. Kako je to izgledalo možete pogledati ovde:

Pretresljivi posnetki včerajšnje nesreče.Kamera našega gledalca je v živo posnela dogajanje. Ustavljanje na odstavnem pasu, trke avtomobilov, krike in bežanje.Več posnetkov in izjav prič, gasilcev in policistov pa ob 19:00.Naš gost bo tudi inštruktor varne vožnje Brane Legan.

Posted by 24ur on недеља 31. јануар 2016.

(EPK/Avaz/Radio Sarajevo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track