VASPITAČICA POKUŠALA DA GA OŽIVI: Preminuo dečak (2) u Tiršovoj, zaspao u vrtiću i nije se probudio
Foto: Dragan Kadić

Tragedija u Malom Mokrom Lugu

VASPITAČICA POKUŠALA DA GA OŽIVI: Preminuo dečak (2) u Tiršovoj, zaspao u vrtiću i nije se probudio

Crna Hronika -
BEOGRAD - Dečak M. M. od dve godine, preminuo je danas u Tiršovoj, gde je dovezen iz vrtića. Mališan je otišao na spavanje zajedno sa ostalom decom, a kada su došli da ga probude, on se nije pomerao.

Prema prvim informacijama, sva deca su legla da spavaju, a kada su vaspitačice došle da ih probude, M.M. se nije pomerao.

Kako se navodi u saopštenju Univerzitetske klinike u Tiršovoj, dečak je dovezen u tu ustanovu nešto posle 14 časova.

Gradski sekretar za obrazovanje i dečiju zaštitu Snežana Đurić rekla je za RTS da je danas tužan dan. Kako je navela, dete je zajedno sa ostaloh 15 mališana zaspalo u vrtiću. Međutim, dete se nije probudilo.

Pre spavanja ništa nije ukazivalo da će se tako nešto dogoditi. U sobi su bile dve medicinske sestre a jedna je pokušala da ga reanimira. U isto vreme pozvali su Hitnu pomoć i policiju.

Hitna pomoć je odvezla dečaka u Tiršovu, gde su takođe pokušali da reanimiraju dete, ali nisu uspeli. Snežana Đurić je rekla da se čeka izveštaj lekara.

Kako je istakla, Sekretarijat će uraditi sve što može da pomogne dečakovim roditeljima. Napomenula je da, prema saznanjima Sekretarijata, dete nije imalo hroničnih oboljenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track