TRAGEDIJA U NOVOM PAZARU: U ćeliji se obesio zatvorenik
Foto: Aleksandar Nićiforović

Ubistvo u sjeničkom restoranu

TRAGEDIJA U NOVOM PAZARU: U ćeliji se obesio zatvorenik

Crna Hronika -
NOVI PAZAR - Edin Halilović iz Sjenice, zatvorenik u novopazarskom Okružnom zatvoru obesio se danas u toaletu zatvorske ćelije.

Upravnik Okružnog zatvora Muamer Suljević potvrdio je ovu informaciju, ali nije želeo da govori o detaljima.

Kako Kurir nezvanično saznaje Halilovića su u toaletu ćelije pronašli čuvari, tada je još uvek davao znake života ali i uprkos brzoj reakciji Hitne pomoći nije mu bilo spasa.

Kurir nezvanično saznaje da je mogući motiv samoubistva duga zatvorska kazna koja ga je očekivala za počinjeno teško ubistvo, te moguća osveta sugrađana sa kojima se sukobio.

Halilović je 14. oktobra 2015. godine u kafani "Staro lane" u Sjenici pucao u sugrađane i goste lokala Enesa Nišića (36), Mladena Boškovića (41) i Esmira Latovića (34). On je tada na njih navodno pucao jer je bio iznerviran što konobar nije želeo da mu da još pića.

Nišić je u pucnjavi pogođen u glavu, a od tih povreda je nakon nekoliko dana preminuo na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu. Bošković je pogođen u stomak, a Latović u nogu i donji deo leđa. Njih dvojica su se oporavili od povreda.

Halilović je u zatvoru čekao pravosnažnu presudu za teško ubistvo Nišića, ranjavanje Boškovića i Latovića, kao i za nedozvoljeno nošenje oružja.

(A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track