UŽAS KOD ZRENJANINA: Bejzbol palicom Saneli krvnički smrskao lice
Foto: Porodična Arhiva, Selo Lukićevo, Zrenjanin, U

Zločin u Lukićevu

UŽAS KOD ZRENJANINA: Bejzbol palicom Saneli krvnički smrskao lice

Crna Hronika -
Blagoje Bucu (40) iz Lukićeva nasmrt pretukao nevenčanu suprugu Sanelu Nikolić (25), pa izvršio samoubistvo vešanjem. Iza njih ostalo troje dece od jedanaest, osam i dve godine

ZRENJANIN - Blagoje Bucu (40) iz sela Lukićeva kod Zrenjanina bejzbol palicom je nasmrt pretukao nevenčanu suprugu Sanelu Nikolić (25) i obesio se. Tela oca i majke pronašao je najstariji od njihove trojice sinova kad se vratio iz škole.Stravičan zločin dogodio se juče pre podne u porodičnoj kući u Svetosavskoj ulici.- Jadno dete zateklo je užasan prozor. Počelo je da zapomaže i doziva pomoć. Pozvao je rođake koji žive u blizini. Oni su odmah obavestili policiju i Hitnu pomoć - pričaju komšije.Kako saznajemo iz istrage, Blagoju je u jednom trenutku pao mrak na oči.- Dohvatio je bejzbol palicu i krvnički izudarao Sanelu po glavi i telu. Kad je shvatio šta je uradio, bez razmišljanja je digao ruku na sebe i obesio se u šupi porodične kuće, u kojoj su živeli sa tri maloletna sina. Lice žene bilo je unakaženo do neprepoznatljivosti - priča izvor.

Kuća strave... Ovde su živeli stradali supružnici
Kuća strave... Ovde su živeli stradali supružnici

Živeli u sloziSanelin otac Mikica Nikolić nemoćno je širio ruke.- Brat moje žene pozvao me je oko 12 sati i rekao da je Sanela ubijena. Kažu da je moj zet ovo uradio. Ne verujem ni da moje Sanele više nema. Ne znam kako ću dalje - rekao nam je kroz suze očajni Nikolić.On dodaje da je Sanela u braku s Blagojem više od jedanaest godina.- Imaju tri sina, od jedanaest, osam i dve godine. Udala se veoma mlada za njega i do sada su živeli u miru i slozi. Zet je bio vredan, radio po selu. Oboje su primali socijalnu pomoć jer su bili nezaposleni - ispričao nam je potreseni otac.- Oni su u kući živeli s Blagojevom majkom, koja je prošle godine preminula. Dolazili smo često i posećivali ih, uvek je bila raspoložena. Koliko mi znamo, Blagoje je nikad nije maltretirao, niti se ikad požalila da ima problema u braku - rekao nam je otac nastradale žene.Kako sam navodi, brigu o unučićima preuzeće on i supruga.- Razgovarali smo s nadležnima, kažu da će deca pripasti nama. Blagoje ima oca u susednom selu, njega nikad nismo upoznali, nema ko da čuva jadnu dečicu. Osim Sanele, imam još tri ćerke i sina, izdržaću nekako - ispričao nam je Nikolić, koji sa suprugom živi u susednom selu Botoš.

Očajan... Sanelin otac Mikica Nikolić
Očajan... Sanelin otac Mikica Nikolić

Primali socijalnu pomoćŠokirane komšije nisu želele da se upuštaju u spekulacije da je možda ljubomora bila uzrok strašnog zločina. Naši sagovornici tvrde da nisu čuli da se Blagoje i Sanela svađaju.- Strašno je ovo što se desilo u našem selu. Ovo je prvo ubistvo u poslednjih 70 godina. Žao mi njihovih sinova. U trenutku su postali siročad. Šta će sada biti s njima, kukala im majka - vidno uzrujana pričala je jedna od komšinica i dodala da Blagoje i Sanela nisu imali stalni izvor prihoda:- Decu i sebe izdržavali su od socijalne pomoći. Blagoje je bio dobar zidar, pravi majstor. Povremeno bi neki dinar zaradio od sakupljanja sekundarnih sirovina. Uvek su se trudili da izvedu dečicu na put.

Komšije u šokuDELOVALI SU ZALJUBLJENOKomšije porodice Bucu bile su u šoku zbog tragedije.- Bili su mirni i nikad nisu pravili probleme. Iz njihove kuće se uvek mogao čuti samo smeh i muzika. Ne možemo da poverujemo da je Bucu ubio Sanelu. On se pre nje nije ženio, delovalo je kao da je jako voli - rekle su nam komšije..

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track