SAHRANJEN MLADIĆ PRETUČEN U STAROJ PAZOVI: Nisi smeo, sine, da ideš tamo pre majke
Foto: Aleksandar Jovanović, Goran Medić, Svađa, Plja

TRAGEDIJA

SAHRANJEN MLADIĆ PRETUČEN U STAROJ PAZOVI: Nisi smeo, sine, da ideš tamo pre majke

Crna Hronika -
Uhapšeni Lazar M. (25) nasmrt pretukao Gorana Medića (28) jer ga je, dok su u kafani pili, navodno, optužio za krađu

BEOGRAD - Goran Medić (28) iz Surduka, koji je preminuo u subotu ujutru zbog teških telesnih povreda nakon što ga je u tuči ispred kafane, kako se sumnja, Lazar M. (25) udario flašom u glavu, sahranjen je juče na lokalnom groblju. Kako nezvanično saznajemo, motiv zločina je pljačka Medićeve kuće pre nekoliko godina u kojoj je, navodno, učestvovao uhapšeni Lazar M.- Celo selo priča da je u toj grupi pljačkaša bio Lazar M. Kobne večeri malo su popili i verovatno je Goran pomenuo tu pljačku. Lazara je to iznerviralo, i to je verovatno bio povod za tuču. Izašli su napolje i nakon udarca u glavu nesrećni mladić je nezgodno pao na beton, prsla mu je lobanja i iskrvario je - rekao je izvor Kurira blizak istrazi.Majci pozliloMedića je na večni počinak, pored njegovih roditelja i trudne nevenčane supruge ispratila rodbina, ali i mnogobrojni prijatelji.Svi oni okupljeni u bolu nisu imali odgovor na pitanje zašto je Goran morao da ih napusti.- Bio je mlad, život je bio pred njim. Trebalo je da se oženi i da osnuje porodicu. Za tri meseca bi postao otac. Ovako, njegovo dete ga nikad neće upoznati - priča kroz suze komšinica.Aleksandra, Goranova majka, nije mogla da izdrži bol i za vreme opela joj je pozlilo. Ispijenu od tuge, izneli su je rođaci.- Ne idi, sine - ponavljala je izbezumljena žena.

Poslednje zbogom... Najbliži se oprostili od Gorana
Poslednje zbogom... Najbliži se oprostili od Gorana

Pre nego što je kovčeg spušten u grobnicu, jedan od Goranovih prijatelja održao je posmrtni govor.- Voleo si folklor, lov, uživao si u uzgajanju konja... O, kako si voleo život. Bio si uvek spreman za šalu - rekao je boreći se da ne brizne u plač.Potom je kratak govor održao i sveštenik, koji je podsetio da je iza Gorana ostala trudna supruga.- Koga danas ispraćamo, govorite vi koji ste se u ovako velikom broju okupili. Goran je bio cvet, pupoljak ruže, kojim je verovatno Bog hteo da ukrasi rajski vrt - rekao je sveštenik i naglasio da ovakva tragedija ne sme da se ponovi.Otac jecaoU trenutku kada su spuštali kovčeg grobljem se prolomio jecaj Goranove majke.- Ne idi, sine. Molim vas, ne spuštajte ga. Ja ne mogu ovo više da izdržim - jedva je izustila i klekla.- Dođi, Gogo, kod mame... Nisi smeo, sine, da ideš tamo pre majke - jecala je Aleksandra.U tom trenutku zajaukao je i Goranov otac Nikola.- Gorane, sine, spremali smo ti odelo za svadbu, ne za sahranu. Gogo, moja prva ljubavi - plakao je na sav glas otac.

Sestra ubijenogNIJE DOČEKAO DETEOd Gorana su se oprostili i prijatelji na društvenoj mreži Fejsbuk.- Nema više mog bate jedinog. Umesto da ti pravim svadbu, ja te sahranjujem. Nije fer. Treba bebu da dočekaš. Gogo, vrati se. Umreću ja... - napisala je Medićeva sestra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track