MONSTRUOZNO: Pedofil je silovao psa ispod mog prozora!
Foto: Stefan Jokuć

Slavica Vukelić tvrdi da je svedok zlostavljanja

MONSTRUOZNO: Pedofil je silovao psa ispod mog prozora!

Crna Hronika -
B. J. (59) iz Beograda, koji je pre tri godine bio osuđen za pokušaj obljube dve devojčice, videla je komšinica u naselju Karaburma kako seksualno napastvovuje životinju

BEOGRAD - Videla sam s prozora krupnog čoveka kako mazi kerušu, a onda joj je podigao zadnju levu nogu, dva ili tri prsta gurnuo u njen polni organ i počeo da se iživljava nad jadnom životinjom. Prizor je bio strašan, vikala sam da prestane, a on se bez reči okrenuo i otišao. Tek kasnije sam saznala da je bio osuđivan zbog pedofilije.Ovim rečima opisuje stravičan događaj Slavica Vukelić (58) iz beogradskog naselja Karaburma, koja tvrdi da je videla B. J. (59) kako seksualno zlostavlja kerušu. On je inače pre tri godine bio osuđen za pokušaj obljube dve maloletne devojčice. Međutim, njemu je u međuvremenu smanjena kazna i on je ponovo na slobodi.Rekao je: „Gde si, kuco?“Slavica kaže da je videla čoveka kako zlostavlja životinju 11. januara ove godine u Ulici dr Đorđa Jovanovića na Karaburmi. Ona inače živi u ovoj ulici i brine o keruši kojoj je dala ime Kevica.- Kroz prozor sam čula muški glas kako doziva: „Kuco, gde si, kuco.“ Bilo mi je čudno jer u ulici imamo jedva dva muškarca koji se maze s Kevicom. Stala sam na prozor i videla s leđa krupnog čoveka kako mazi kerušu po leđima - priča Vukelićka i dodaje:- U jednom trenutku podigao joj je zadnju levu nogu. Pomislila sam da je možda video neku povredu ili nešto. Bilo mi je drago da neko brine o psu, ali već u sledećoj sekundi gurnuo je dva ili tri prsta u njen polni organ. Kevica ga je preplašeno gledala. Nisam mogla da dođem sebi od šoka, a potom sam viknula: „Šta to radite?!“ - priča u jednom dahu žena.

Mesto napada... Zgrada u naselju Karaburma
Mesto napada... Zgrada u naselju Karaburma

Ona dodaje da je manijak tek kad ju je čuo, izvadio prste i da je neko vreme ostao da čuči na istom mestu.

- Uporno sam ponavljala pitanje „Šta to radite psu“, ali odgovora nije bilo. Na sebi je imao fluorescentnožutu jaknu i u jednom trenutku se okrenuo prema meni, tada sam videla lice monstruma. Bez reči je ustao i otišao do zgrade u kojoj, kako sam kasnije saznala, živi sa sinom - objašnjava sagovornica Kurira, koja je pre nekoliko godina preuzela brigu o kerušama Kevici i Luni.Prema njenim rečima, tada nije znala s kakvim je monstrumom imala posla.Prodaje jaja kod škole- Kad sam saznala gde živi, prijavila sam ga policiji. Tada sam saznala da je osuđivan zbog pedofilije. Suočili su nas na ulici, gde sam im potvrdila da je taj čovek silovao psa. Dok su policajci bili okrenuti ka meni, on mi je pogledom i mimikom lica pretio. Shvatila sam to kao „videćeš ti kad oni odu“ - kaže Slavica i dodaje da je i to prijavila policajcu. Kako nam je objasnila, u PS Palilula 16. januara policija je podnela krivičnu prijavu protiv njega.Slavica naglašava da je kap prelila čašu kad je nedavno na ulici videla tog čoveka kako u blizini jedne osnovne škole prodaje jaja na improvizovanoj tezgi.- Pored njega je bila druga keruša Luna, a on je pohotljivo gledao čas u psa, čas u devojčice koje su izašle iz škole. Noćima ne spavam od straha da taj monstrum ne napravi neko zlo. Po kraju ga svi znaju kao prodavca jaja, pričao je da sam ga prijavila policiji jer je šutnuo psa, ali i da je pedofil i da je kaznu odslužio - priča Slavica.Ekipa Kurira pokušala je da dođe do B. J., ali nije uspela da ga pronađe.

Dolijao... Uhapšen 2013.
Dolijao... Uhapšen 2013.

Pravdao se pijanstvomNADAM SE DA ĆU SE OSLOBODITI ZLAB. J. je u završnoj reči na suđenju pre tri godine kazao da prihvata kaznu i da mu je drago što je upućen na lečenje.- Nadam se da ću se tamo osloboditi ovog zla u sebi. Za sve što sam uradio kriv je alkohol. Sada kad idem na lečenje, nadam se najboljem - rekao je tada optuženi za zlostavljanje devojćica.

Majka prijavila manijakaKURIR POMOGAO HAPŠENJE!Redakciji Kurira se pre tri godine javila majka deteta koja je rekla da je slučaj pokušaja obljube njene ćerke prijavila policiji, ali da oni ništa nisu preduzeli. Tada je redakcija Kurira organizovala tajni zadatak hapšenja ovog manijaka, koji je potom pritvoren.

Skandalozna presudaDOBIO MERU LEČENJA!- B. J. je 2013. osuđen na godinu dana zatvora za pokušaj obljube devojčice uZemun polju i na dve godine za isto krivično delo jer je drugu devojčicu poljubio iza prodavnice u Kotežu- On je priznao da je četvorogodišnju devojčicu poljubio u usta, tvrdeći da je to radio samo iz ljubavi i poštovanja- Sud je ove dve kazne objedinio i smanjio za šest meseci- Sudija je kaznu preinačila i izrekla meru obaveznog lečenja

Veterinar potvrdio posle pregledaŽIVOTINJA IMA POVREDU POLNOG ORGANASlavica je vodila psa kod veterinara, gde je ustanovljena povreda sluzokože polnog organa, odnosno pronađena je ogrebotina od 1,5 cm. Ona kaže da je keruša Kevica stara oko osam godina i da je od rođenja maltretirana.- Odrasla je u obližnjem romskom naselju. Kad sam prvi put videla Kevicu, bila je preplašena, bez dlake i kao kostur. Vremenom je počela da živi ispod mog prozora, gde sam joj napravila kućicu - kaže Slavica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track