VOZ VUKAO AUTOMOBIL NIZ PRUGU: Vozača iz Priboja spasli sigurnosni jastuci
Foto: Profimedia

Prošao samo sa ogrebotinama

VOZ VUKAO AUTOMOBIL NIZ PRUGU: Vozača iz Priboja spasli sigurnosni jastuci

Crna Hronika -
Vozač automobila imao je neverovatnu sreću jer je iz saobraćajne nezgode u Baru prošao sa nekoliko ogrebotina, dok je deo vozila "folksvagen“ smrskan. Prema rečima očevidaca voz je vukao automobil 10-tak metara

U sudaru voza i putničkog vozila na pružnom prelazu Šušanj, nedaleko od železničke stanice u Baru, vozač automobila Zaruk Polimac (60) iz Priboja srećom ostao je nepovređen.

Saobraćajna nezgoda dogodila se u nedelju popodne oko 16:30, a vozač automobila imao je neverovatnu sreću jer je iz saobraćajne nezgode u Baru prošao sa nekoliko ogrebotina, dok je deo vozila "folcvagen“ smrskan. Prema rečima očevidaca voz je vukao automobil 10-tak metara.

-Sve se dogodilo neverovatnom brzinom. Voz je zakačio deo automobila, kako - ne znam. U nedelju, nakon ovog udesa shvato sam koliko znače sigurnosni "jastuci“ koji su se otvorili u vozilu. Mislim da me voz vukao desetak metara i zaustavio sam se između pruge i pešačke staze - ispričao je Polimac.

U Opštoj bolnici kažu da su nakon lekarskih pregleda konstatovali da vozač automobila nema povreda. Kako je došlo do sudara voza i automobila utvrdiće istraga. Vozilo se kretalo loklanim putem kroz naselje Ilino i u momentu kad je prelazio prugu naišo je putnički voz koji saobraća na liniji Bar – Podgorica.

Na ovom pružnom prelazu nema rampe, već postoji samo zvučna signalizacija. Saobraćajne nezgode sa smrtnim ishodima ranije su se dešavale na ovom pružnom prelazu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track