KURIR TV OČAJ I NEVERICA: Tuga u kući Jelene Krsmanović Marjanović
Foto: Zorana Jevtić, Nestala, Otmica, Oteta, Borča

Neizmeran bol u domu Marjanovića

KURIR TV OČAJ I NEVERICA: Tuga u kući Jelene Krsmanović Marjanović

Crna Hronika -
BEOGRAD- Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da je pronađeno telo pevačice Jelene Krsamnović (33) koja je nestala u subotu u Borči, na nasipu u Crvenki.

Ekipa Kurira ispred porodične kuće Marjanovića u Borči zatekla je tužan prizor njenih najmilijih. U suzama i neverici oni su primili vest o Jeleninoj tragičnoj smrti.

Njena ćerkica Jana (5) saznala je tužnu vest da je izgubila majku i u suzama ponavljala: " Vratite mi moju mamu, hoću da se igram sa njom". Po malu Janu došla je vaspitačica koja ju je odvela iz kuće.

- Zašto nju, da sam je lupom tražio, bolju snaju ne bih imao. Sada mi je jedino preostalo da se borim za sina da se on ne ubije, kaže Zoranov otac, a Jelenin svekar Vladimir.

Zbog vesti o ubistvu Jelene krsmanović, njenoj svekrvi Zorici je pozlilo pa je pozvana i ekipa Hitne pomoći.

- Samo mi dovedite sina da mu ja saopštim da je Jelena mrtva. Samo da ne saznaju on dok mu ja ne saopštim, jer plašim se da se ne desi najgore, kaže svekar ubijene Jelene.

Tužnu vest o smrti ćerke Jelene saznala je i majka Zorica, koja je uletela u njenu sobu i počela da jauče: " Ćerko moja, oči moje".

- Moja snaja nije za ovu zemlju zlotvora i ubica. Otišla mi je moja voljena snajka, zvala me je dedice, svako jutro me je poljubila i mene i moju ženu. Da li je ubio manijak koji je masovni davitelj žena, koji je na vikend pušten iz ludnice ne znam, ali želim da bude kažnjen adekvatno, rekao je za Kurirs Vladimir.

Podsetimo pevačica Jelena Marjanović nestala je juče oko 15 časova kod divljeg naselja Crvenka.Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila. Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom. Policija je reagovala tek posle pisanja Kurira, i počela potragu sinoć, mada su pretohdno porodici rekli da zakonski mogu da reaguju tek posle 24 sata.

Podsetimo, pevačica Jelena Marjanović nestala je juče oko 15 časova kod divljeg naselja Crvenka. Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila. Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom. Policija je reagovala tek posle pisanja Kurira, i počela potragu sinoć, mada su pretohdno porodici rekli da zakonski mogu da reaguju tek posle 24 sata.

(Ljiljana Stanišić/Foto Ljiljana Stanišić)

Sve o nestanku Jelene Krsmanovic mozete pogledati OVDE:

UŽASNA TRAGEDIJA: Jelenino telo pronađeno na Paliluli

KURIR NA LICU MESTA POTRAGA ZA JELENOM: Policija pronašla njen mobilni telefon na nasipu

(KURIR TV) POTRAGA ZA NESTALOM JELENOM Policija cešljala groblje, mocvaru i napuštene kuce

(KURIR TV) KURIR NA MESTU UVIÐAJA: Pogledajte kako je policija nocas tragala za Jelenom

(KURIR TV) DRAMA, POTRAGA ZA JELENOM: Policija blokirala nasip, ne da nikome da pride!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja