KURIR TV JEZIV PRIZOR: Ovde je pronađeno telo ubijene Jelene Krsmanović, njene patike i trenerka
Foto: Kurir

KURIR TV JEZIV PRIZOR: Ovde je pronađeno telo ubijene Jelene Krsmanović, njene patike i trenerka

Crna Hronika -
BEOGRAD - Beživotno telo pevačice Jelene Krsmanović, koja je juče popodne nestala dok je trčala nasipom, pronađeno je danas popodne u kanalu Crvenka nedaleko od mesta gde joj se gubio svaki trag.

Policija je reagovala tek posle pisanja Kurira, i počela potragu sinoć, mada su pretohdno porodici rekli da zakonski mogu da reaguju tek posle 24 sata.

U potragu je bio uključen veliki broj pripadnika beogradske policije. Ona je nastavljena tokom čitave noći, a prvi trag za nestalom Jelenom koji je uočen bio je njen mobilni telefon, koji je otkriven između tri i četiri sata izjutra nedaleko od mesta nestanka.

Tokom dana istražitelji su tokom dana pronašl nove dokaze: šnalu za kosu koja je pripadala ubijenoj Jeleni, trenerku, a uočeni su i tragovi krvi.

Istražitelji su pretražujući šiblje ipod nasipa u kanalu Crvenka oko 13 časova otkrili su beživotno telo pevačice.

Patike koje su pronađene su ljubičaste boje, a jedna je pronađena u oranici svega nekoliko metara od tela Lekari Hitne pomoći potvrdili su Jelene Krsmanović smrt oko 14 časova.

Policijska istraga o ovom zločinu je i dalje u toku. Pripadnici beogradske policije su inače oko 14.30 časova razgovarali sa majkom ubijene Jelene. Cela porodica kako javlja izveštač Kurira sa lica mesta ide u 29 novembar na saslušanje.

Podsetimo pevačica Jelena Marjanović nestala je juče oko 15 časova kod divljeg naselja Crvenka.Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila. Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom, a policija je angažovala veliki broj pripadnika.

Podsetimo, pevačica Jelena Marjanović nestala je juče oko 15 časova kod divljeg naselja Crvenka. Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila. Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom. Policija je reagovala tek posle pisanja Kurira, i počela potragu sinoć, mada su pretohdno porodici rekli da zakonski mogu da reaguju tek posle 24 sata.

(Jelena Rafailović/Ljiljana Stanišić/Foto Zorana Jevtić/Jelena Rafailović/Ljiljana Stanišić)

(Ljiljana Stanišić/Foto Ljiljana Stanišić)

Sve o nestanku Jelene Krsmanovic mozete pogledati OVDE:

UŽASNA TRAGEDIJA: Jelenino telo pronađeno na Paliluli

KURIR NA LICU MESTA POTRAGA ZA JELENOM: Policija pronašla njen mobilni telefon na nasipu

(KURIR TV) POTRAGA ZA NESTALOM JELENOM Policija cešljala groblje, mocvaru i napuštene kuce

(KURIR TV) KURIR NA MESTU UVIÐAJA: Pogledajte kako je policija nocas tragala za Jelenom

(KURIR TV) DRAMA, POTRAGA ZA JELENOM: Policija blokirala nasip, ne da nikome da pride!

KURIR TV OČAJ I NEVERICA: Tuga u kući Jelene Krsmanović Marjanović

UŽASNA TRAGEDIJA UBIJENA PEVAČICA: Telo pronađeno na nasipu u Borči, Jelena ubijena oštrim predmetom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track