BRENA: Ubica je malom detetu oduzeo mamu!

SRBIJA U ŠOKU: Nezapamćeni zločin potresao pevačicinu porodicu, prijatelje i celu estradu

BRENA: Ubica je malom detetu oduzeo mamu!

Crna Hronika -
Kolege Jelene Krsmanović ostale u šoku nakon saznanja da je pevačica ubijena dok je bila na trčanju nedaleko od naselja u kom je živela

Vest da je pevačica „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović (32) ubijena u Borči dok je bila na trčanju šokirala je estradu.Njene kolege, nakon što je u subotu uveče objavljena vest da je nestala, nadale su se da će se pojaviti živa, apelovali su za pomoć preko društvenih mreža, ali ih je dan kasnije sačekala najtužnija vest - Jelena je pronađena mrtva na dnu kanala u blizini naselja Crvenka u Borči.

Duboko potresen... Saša Popović
Duboko potresen... Saša Popović

Brojna prijateljstva

S obzirom na to da je na sceni bila od 2002. i da je njen suprug Zoran Marjanović pisao pesme za njene kolege („Bato, bre“, Indi, „Zlatnik“, Tanja Savić, „Digni me pao sam“, Dinča, „Amajlija“, Suzana Jovanović...), imala je brojne prijatelje među pevačima. Svi su je voleli jer je bila, kako ističu, normalna žena, sjajna majka, odgovorna, vredna i dobrodušna osoba. Njen osmeh, koji joj je krasio lepo lice, mnogo će im nedostajati.

Tužnu vest teško je podnela i vlasnica „Granda“ Lepa Brena, koja je dobro poznavala Krsmanovićevu. Folk zvezda je povređena činjenicom da su žene nezaštićene i apeluje da se pod hitno nešto učini da do ovakvih tragedija više ne bi dolazilo.Pomagali da je nađu- U šoku sam! Mlada žena i majka je stradala! To je sad stvar policije. Mnogo mi je žao! Ovde vlada užasno nasilje nad ženama.Direktor „Granda“ Saša Popović bio je kućni prijatelj s pevačicom i njenim mužem. On je sve vreme potrage za Jelenom bio na vezi sa Zoranom i nudio mu pomoć. Čim je saznao da je Krsmanovićeva ubijena, otkazao je emitovanje emisije „Grand specijal“.- Šokiran sam vešću da Jelena nije više s nama. Duboko sam potresen! Sve do trenutka dok nisam saznao zastrašujuću istinu, nadao sam se najboljem. Nažalost, nisam dočekao dobre vesti! Nenadoknadiv gubitak za njenu porodicu i sve nas - rekao je direktor „Grand produkcije“.U dom Jelene Krsmanović Marjanović juče su prve došle Indi i Jami koja je jedva smogla snage da priča.- Baš smo se družile. Ćerke nam se druže. Mala Jana i moja Lea se obožavaju. Često smo se čule, sa njenim mužem Zokijem sam sarađivala, pravili smo pesme. Ovo je velika tragedija - rekla je Jami.

Došle da izjave saučešće... Jami i Indi
Došle da izjave saučešće... Jami i Indi

Poslednja kafa

I Indi je veoma potrešena.- Bile smo veoma bliske. Pre sedam dana skuvala mi je poslednju kafu. Ne znam šta je motiv ubistva, ali je sad kasno za sve. Za mene je ovo velika tragedija - kroz jecaj nam je rekla pevačica.

REAGOVANJABiljana SečivanovićPLAŠIM SE DA POZOVEM NJENOG MUŽA!Nadala sam se da će je pronaći živu. Često sam išla kod nje, družili smo se pet godina, s njenim mužem sam sarađivala. Čula sam se ujutro sa Zokijem, kada smo se nadali najboljem, sad ne smem da ga pozovem.Aleksandra PrijovićLIJU MI SUZE ZA JECOMČim sam se probudila, saznala sam za tu strašnu vest! Celu noć sam čekala neku novu informaciju nakon njenog nestanka. Liju mi suze za Jecom, u šoku sam.Jelena KostovBILA JE PREDIVNA!Kuda vodi sve ovo, nigde više nisi bezbedan. Strašno je! Znam je kao predivnu osobu, koja zrači dobrotom. Ne znam zašto bi neko imao povoda da počini takav zločin.Katarina ŽivkovićPOČIVAJ U MIRUHajde posle ove tragedije da uživamo u „bezbednom džogingu“ pored reke ne razmišljajući, dok su nam slušalice u ušima, da li će nas neko napasti, oteti, silovati... Ova tragedija me je mnogo potresla. Počivaj u miru, draga koleginice!Indira RadićBOŽE, PRIMI ANĐELA U CARSKO NEBESKOO, bože dragi, primi ovog anđela u svoje carsko nebesko! Koliko tuge i bola! Jelena, počivaj u miru.Marko GačićMISLIO SAM DA JE ŠALAMislio sam da je šala. Međutim, čim sam se čuo s Jeleninim suprugom, shvatio sam da je stvar ozbiljna. Nakon saznanja da više nije živa mnogo sam se potresao.

Sve o nestanku Jelene Krsmanovic mozete pogledati OVDE:

UŽASNA TRAGEDIJA: Jelenino telo pronađeno na Paliluli

KURIR NA LICU MESTA POTRAGA ZA JELENOM: Policija pronašla njen mobilni telefon na nasipu

(KURIR TV) POTRAGA ZA NESTALOM JELENOM Policija cešljala groblje, mocvaru i napuštene kuce

(KURIR TV) KURIR NA MESTU UVIÐAJA: Pogledajte kako je policija nocas tragala za Jelenom

(KURIR TV) DRAMA, POTRAGA ZA JELENOM: Policija blokirala nasip, ne da nikome da pride!

KURIR TV OČAJ I NEVERICA: Tuga u kući Jelene Krsmanović Marjanović

UŽASNA TRAGEDIJA UBIJENA PEVAČICA: Telo pronađeno na nasipu u Borči, Jelena ubijena oštrim predmetom

KURIR TV JEZIV PRIZOR: Ovde je pronađeno telo ubijene Jelene Krsmanović, njene patike i trenerka

(VIDEO) DA SE NAJEŽIŠ: Jelena je u pesmi koju je poslednju otpevala predvidela svoju smrt

ANA SEVIĆ U ŠOKU ZBOG JELENINE SMRTI: Ovo je stravična vest, ne mogu da verujem da se to dogodilo

KURIR TV ISPOVEST MAJKE UBIJENE JELENE: Nije mi se žalila da joj bilo ko preti

KUM UBIJENE PEVAČICE Nije mi jasno zašto Zorana toliko dugo drže u policiji

FANOVI SE OPRAŠTAJU OD JELENE: Počivaj u miru lepi anđele! Šta je ona kome skrivila da ovako završi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track