ZORAN JOŠ U POLICIJI: Sahrana Jelene Marjanović u četvrtak
Foto: Facebook

Uskoro ističe policijsko zadržavanje

ZORAN JOŠ U POLICIJI: Sahrana Jelene Marjanović u četvrtak

Crna Hronika -
BEOGRAD - Zoran Marjanović, suprug Jelene Krsmanović Marjanović (33) koja je pronađena mrtva u nedelju oko podneva u kanalu kod nasipa u Borči, i dalje se nalazi u policiji. Ispred MUP u 29. novembra došao je i Zoranov otac Vladimir.

Sahrana pevačice Jelene Krsmanović koja je brutalno ubijena, zakazana je za četvrtak, a suprug Zoran Marijanović i dalje se nalazi u pritvoru, jer se čekaju rezultati DNK analiza.

Ispred MUP u 29. novembra došao je i Zoranov otac Vladimir Marjanović, koji čeka sina da izađe.

Nije je moj sin ubio, ne grešite dušu, ne svedočite lažno protiv bližnjeg. Nije moje dete. Da je on ubio Jelenu, ja bih ga se odrekao. On je veliki vernik, a vernici ne ubijaju", rekao je Zoranov otac za Kurir.

I ostali članovi porodice Marjanović ogorčeni su zbog Zoranovog zadržavanja u policiji.

"Krv na njegovim rukama nastala je tako što je Zoran od besa udarao rukama u automobil", rekli su oni.

Iako je Marjanović u ponedeljak i drugi put prošao poligraf, zadržan je u policiji, a kako mu uskoro ističe zadržavanje do 48 časova, očekuje se odluka da li će mu produžiti pritvor do 30 dana ili će ga pustiti na slobodu.

Vladimir koji za Kurir kaže da policijsko zadržavanje njegovog sina samo protokolarna stvar radi detaljne istrage i da njegov sin nije ubica.

U međuvremenu, kako Kurir saznaje, policija detaljno ispituje Zoranov automobil.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Meštani Crvenke su u panici zbog misterioznog ubistva i, kako javlja ekipa Kurira sa lica mesta, više niko ne sme da izađe iz kuće i slobodno se šeta naseljem.

"Sad kad je lepo vreme, ne možemo da izađemo da se šetamo, jer se plašimo. Šta nas je ovo snašlo, pa zar da odemo u šetnju i da se ne vratimo najmilijima? Ko nam to šeta slobodno po Borči i ubija nevine ljude", kaže za Kurir jedna meštanka.

Da podsetimo, Marjanović je tokom ispitivanja bio pod uticajem sedativa, a kako su mu dolaskom na saslušanje konstatovane povrede na rukama, ispitivanje na poligrafu je ponovljeno.

Nezvanično, ponavljanje je bilo neophodno i jer je on tokom prvog ispitivanja dao određene kontradiktorne izjave.

(Lj. Stanišić/J. Rafailović/S. Vojinović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja