(FOTO) POČIVAJ U MIRU ANĐELE: Ovako se dečko oprostio od Marije Belčić (13)
Foto: Facebook Printscreen

Posle užasne tragedije u Negotinu

(FOTO) POČIVAJ U MIRU ANĐELE: Ovako se dečko oprostio od Marije Belčić (13)

Crna Hronika -
Počivaj u miru anđele. 30.08.2002-05.04.2016, ovim rečima se na Fejsbuku od pokojne 13-godišnje Marije Belčić iz Negotina oprostio njen dečko.

Podsetimo, Marija, 13-godišnja učenica 7. razreda OŠ "Branko Radičević" iz Negotina, nestala je u ponedeljak oko 3 časa iz porodične kuće.

U poslednjoj poruci koju je uputila svom dečku, Marija se zahvalila što je bio uz nju i rekla mu da će ga uvek imati u srcu makar on bio sa drugom.

Foto: Facebook printscreen
Foto: Facebook printscreen

Sutradan njeno telo je pronađeno kod silosa. Prema jednoj verziji u smrt je skočila zbog loših ocena, a prema drugoj zbog ljubavi. Poslednju poruku sa svog telefona uputila je upravo dečku. U njoj se zahvalila što je bio uz nju i rekla mu da će ga uvek imati u srcu makar on bio sa drugom.

- Nisam bio dostupan u toku noći i poruku sam video tek ujutru. Pokušao sam da je čujem, ali se nije javljala - očiju prepunih suza rekao je S. V. za beogradske medije.

NEGOTIN – Marija Belčić (13) iz Negotina, učenica Osnovne škole „Branko Radičević“ nestala je u noći između nedelje i...

Posted by Marija ostaješ u nas on Tuesday, April 5, 2016

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track