UŽASNO: Smrskao ga auto dok ga je popravljao
Foto: Milica Milovanović

Nesvakidašnja tragedija na parkingu u Nišu

UŽASNO: Smrskao ga auto dok ga je popravljao

Crna Hronika -
Dejan Milijić (43) podvukao se pod „sitroen“, ali je dizalica popustila, pa mu je vozilo smrskalo glavu i gornji deo tela

NIŠ - Dejan Milijić (43) poginuo je na parkingu svoje zgrade u Ulici Stevana Sremca 15 u Nišu kada ga je prignječio njegov auto „sitroen ksantija sport“, kojeg je popravljao.Nesrećni čovek stradao je u utorak oko 14.30, kada je popustila dizalica koja ga je pridržavala, pa mu je vozilo prikleštilo glavu i gornji deo tela. Milijić je preminuo na mestu.Ostavio dve ćerkiceVioleta Stojičić, Dejanova svastika, jedina je od bližih srodnika bila juče u stanu Milijića jer je njegova supruga Valentina otišla da zakaže sahranu.- Sestra mi je ispričala da je Dejan otišao da popravlja auto, a da je ona ostala u stanu. Za tragediju je saznala od nekih mladića koji su se zatekli na parkingu. Stajala je na prozoru kada su joj doviknuli: „Zovite Hitnu pomoć!“ Valentina je odmah znala da sa Dejanom nešto nije u redu. Rekla mi je da je bila očajna, da je htela da skoči sa terase kako bi mu priskočila u pomoć - kroz suze govori Violeta.Hitna pomoć nije mogla da učini ništa jer je Dejan stradao na licu mesta.- Šokirani smo. Kada mi je sestra javila šta se desilo, odmah smo došli iz Lebana, gde živimo, u Niš. Srušila sam se na zemlju kad sam videla njegovo telo ispred kola. Još teže nam je što smo dugo čekali da dođe pogrebno vozilo i da ga odnesu. Ovo je strašna tragedija, toliko je tuge u svima nama.... Dejan ima dve ćerkice, jedna ima dvanaest a druga dve godine.... Deca još ne znaju šta im se desilo sa ocem, kod komšija su. Ne znamo kako da im kažemo da im je tata stradao - jadikovala je Violeta.Sekirao se zbog kazneDejan je bio hranitelj porodice jer Valentina nije zaposlena, a baš na dan tragedije, kako tvrdi Violeta, mnogo se nasekirao.- Radio je u jednom privatnom prevozničkom preduzeću kao vozač. Imao je neku neplaćenu kaznu za nepropisno parkiranje koja je narasla na 20.000 dinara. Tog dana je trebao da primi platu, ali su ga iz firme obavestili da mu je stigla administrativna zabrana po osnovu prinudnog izvršenja, pa da su mu za taj iznos umanjili zaradu. To ga je mnogo iznerviralo, tako nervozan je otišao da popravlja kola - priča očajna svastika.Policija je obavila uviđaj na mestu nesreće i ustanovljeno je da nema sumnjivih okolnosti. Po želji rodbine, nije rađena obdukcija.

Smrt pod kamionomPOGINUO KADA JE POPUSTILA DIZALICAVojkan Vukić (40) iz aleksinačkog sela Dobrujevac poginuo je na skoro istovetan način prošle godine. Nesrećni čovek popravljao je kamion kada je pala dizalica, a teretnjak mu je smrvio glavu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track