TRI POLICIJSKE AKCIJE U NIŠU: 4 uhapšena zbog droge
Foto: MUP

Slučajevi predati Višem javnom tužilaštvu

TRI POLICIJSKE AKCIJE U NIŠU: 4 uhapšena zbog droge

Crna Hronika -

Niška policija uhapsila je u tri akcije četiri osobe zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopštila Informativna služba niške Policijske uprave, slobode su lišeni N.Đ. (26) i V.P. (40)koji su iznajmljenom stanu proizvodili narkotike. Kod njih je pronađeno 30 biljaka marihuane u fazi sušenja težine 4.730 grama, 28 zasađenih biljaka i vagica za precizno merenje.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti predati Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Zbog istog krivičnog dela uhapšeni su i S.S. (24) i N.P. (27). Kako je navela policija, kod S.S. prilikom pretresa njegovog stana pronađeno je 20 paketa heroina teških 43.5 grama i 24 komada sintentičke droge ekstazi za koje su sumnja da su namenjeni daljoj prodaji. Kod N.P. otkriveno je 11 paketa marihuane i vagica za precizno merenje.

Policija saopštava da je protiv jednog dvadesetšestogodišnjaka, kod kojeg je pronađeno šest grama marihuane podneta krivična prijava u redovnom postupkou zbog neovlašćenog držanja droge Višem javnom tužilaštvu.

S.S. i N.P. je takođe određeno zadržavanje do 48 sati.

(M.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track