TEŠKA NESREĆA NA OBILAZNICI OKO BEOGRADA: Jedna osoba poginula kod Dobanovačke petlje
Foto: Čitalac Kurira Saša Šljukić

Krivac pobegao

TEŠKA NESREĆA NA OBILAZNICI OKO BEOGRADA: Jedna osoba poginula kod Dobanovačke petlje

Crna Hronika -

Do nesreće je došlo kad se traktor iznenada pojavio iz sporedne ulice ispred BMW. Automobil je pokušao da ga izbegne i prešao je u drugu traku, nakon čega se sudario s „hondom“

BEOGRAD - Jedan muškarac je poginuo, a dve osobe D. Z. i P. S. su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u petak veče dogodila na Ugrinovačkom putu, na obilaznici oko Beograda.U udesu koji se dogodio u 19.44 učestvovala su dva automobila i traktor.

- Do nesreće je došlo kad se traktor iznenada pojavio iz sporedne ulice ispred BMW. Automobil je pokušao da ga izbegne i prešao je u drugu traku, nakon čega se sudario s „hondom“.

Traktorista je pobegao posle nesreće - rekao je naš izvor.Vozač „honde“ je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, dok su dve povređene osobe transportovane u Urgentni centar.

- D. Z. se nalazi na odeljenju intenzivne nege, a druga osoba P. S. (39) još je na dijagnostici - rekli su za Kurir iz Urgentnog centra.Put za Ugrinovce bio je zatvoren dok policija nije obavila uviđaj.Do kasno u noć nije bio poznat identitet poginule osobe.

N. G.

Foto: Čitalac Kurira Saša Šljukić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track