EKSKLUZIVNO ZA KURIR NENA ROJKO: Moj Vihor noćas je uhapšen u Brčkom!
Foto: Printscreen FB

Istraga o ubistvu pevačice Jelene Krsmanović Marjanović

EKSKLUZIVNO ZA KURIR NENA ROJKO: Moj Vihor noćas je uhapšen u Brčkom!

Crna Hronika -

BRČKO - Policija Brčko distrikta u petak uveče oko 23 sata uhapsila je Nebojšu Rojka zvanog Vihor iz Borče. Njega beogradska policija traži u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović (33), saznaje Kurir.

Njegova majka Nena ekskluzivno je Kuriru jutros potvrdila da je njen sin Nebojša uhapšen u brčanskom naselju Grbavica, u kojem mu živi baba kod koje je bio u poseti.

- Tamo je trebalo da prespava i da danas dođe kući da se preda - kaže za Kurir Nena Rojko, Nebojšina majka. Ona dodaje i da joj se sin rano jutros javio.

OTAC NEBOJŠE ROJKA: Moj sin je sitan lopov, ali ako je ubio Jelenu, lično ću mu presuditi

- Zvao me jutros oko 3 sata i rekao mi da je uhapšen kao i da bi trebalo da ga danas prebace u Beograd - priča Nena.

Podsetimo, predmet kojim je Jelena svirepo ubijena još nije pronađen.

I bosanski mediji javljaju i da je sinoć oko 21 sat policija "prema tom licu operativno postupala", a kako Kurir saznaje njegov telefon je u tom trenutku bio poslednji put dostupan.

- Dakle, imali smo informaciju da se nalazi na području Brčkog, u naselju Grbavica. Nakon toga je pozvan u policiju i nad njim je izvršena kriminalistička obrada. Posle je predat Službi za poslove sa strancima BiH - kazao je Halid Emkić, stručni savetnik šefa Policije za poslove informisanja za brčanski Otisak.

Nebojša Vihor je pobegao kada je policija upala u njegov dom, u naselju Crvenka, samo nekoliko stotina metara od mesta gde je ubijena Jelena Marjanović. Od tog trenutka je beogradska policija intezivno tragala za njim.

(Jelena Rafailović/Svetlana Vojinović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track