(VIDEO) HOROR U CENTRU ZAGREBA: Otac herojski spasao bebu od automobila sa pijanim vozačem!
Foto: Jutjub

Zastrašujuće

(VIDEO) HOROR U CENTRU ZAGREBA: Otac herojski spasao bebu od automobila sa pijanim vozačem!

Crna Hronika -

ZAGREB - U strogom centru Zagreba za dlaku je izbegnuta tragedija kada je pijani vozač audija, završio na trotoaru i umalo udario u kola u kojima je bila dvomesečna beba koju je od sigurne smrti spasao otac.

Jeziva saobraćajka dogodila se u strogom centru Zagreba na Francuskom trgu, kada je pijani vozač bežeći od patrole policije u Ilici izgubio kontrolu nad vozilo, pokosio metalne stubove, razvalio semafor, a zatim se popeo na trotoar po kome je u tom trenutku otac u kolimima gurao dvomesečnu bebu.

Dok se automobil približavao dečijim kolicima u kojima se nalazila dvomesečna beba, otac je munjevito reagovao koji je gurnuo kolica i tako sprečio tragediju. Dete je tom prilikom ispalo iz kolica, ali na svu sreću nije bilo povređeno, ali su lekarske ekipe prebacile dete u bolnicu na pregled.

Policija je uspela da izvuče vozača audija, ali je pri tome morala sprečavati šokirane građane da ne bi linčovali vozača, jer su neki uzvikivali da ga treba ubiti.

Alkotstom je utvrđeno da je vozač audija u trenutku nesreće imao 1,87 promila alkohola u krvi.

Jedna Zagrebčanka posle same nesreće pre dolaska policije prišla je vozaču koji je mirno sedeo u svom audiju i upitala ga što mu se dogodilo, da li mu je slučajno pozlilo, na šta je on slegnuo ramenima i samo rekao: " Ništa se nije dogodilo"

'Čuo se veliki prasak, mi smo radili, okrenuli smo se, leteli su delovi na sve strane, Izašli smo napolje i videli automobil kako je razbio sstuboce, dete malo ležalo je na podu, vozač je sedeo u automobilu, rekao je očevidac.

'Toliko jak udarac kao da je bomba pala i odjednom kolica na tramvajskim šinama. Ja sam u šoku jer to je prestrašno', kazala je jedna žena opisujući trenutak nesreće.

(Jutarnji list/Dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja