POKUŠAJ UBISTVA: Zgazio ženu, pa je ubo nožem jer ga je ostavila

Stravičan pokušaj ubistva u leskovačkom naselju Bobište

POKUŠAJ UBISTVA: Zgazio ženu, pa je ubo nožem jer ga je ostavila

Crna Hronika -

Dragica Đorđević (30), koju je suprug Ivan Đorđević (36) u subotu uveče posle porodične svađe umalo unakazio, operisana i nije životno ugrožena

LESKOVAC - Dragica Đorđević (30), koju je suprug Ivan Đorđević (36) u subotu uveče posle porodične svađe pregazio kolima, pa je izbo nožem, oporavlja se od povreda.

Povređena žena je nakon hitne hirurške intervencije smeštena u šok-sobu i, prema rečima lekara, nije životno ugrožena.Prema rečima lekara leskovačke Opšte bolnice, pacijentkinja je imala mnogo sreće jer je ubodna rana bila površna.- Pacijentkinja je zadobila još dva uboda u stomak i jedan u potkolenicu. Sve povrede su sanirane i njeno stanje se prati - kažu u leskovačkoj bolnici.Bacio nožIncident se dogodio u Ulici Nikole Đurice Pavke, u leskovačkom naselju Bobište, u blizini kuće Dragičinih roditelja. Njen suprug je posle stravičnog napada priveden, a policija je do kasno uveče tragala za nožem koji je Đorđević bacio dok je bežao s mesta nesreće u pravcu Grajevca.Očevici događaja ispričali su da se sve događalo filmskom brzinom. Dragica je zapomagala i vrišteći dozivala pomoć.Žestoka rasprava- Iako je zadobila više uboda nožem, sva u krvi dočekala je Hitnu pomoć na nogama, oslonjena na jedan od parkiranih automobila. Držala se za vrat, odakle je šikljala krv i slivala joj se niz ruku. Prizor je bio jeziv. Pre nego što su stigli lekari, počela je da drhti, bledi i da se žali na mučninu i vrtoglavicu - ispričao je jedan od svedoka događaja.Kako je rečeno Kuriru, tragediji je prethodila žestoka rasprava i svađa bivših supružnika kad se Dragica vraćala s posla. Oni su rastavljeni više od godinu dana. Međutim, njen suprug Ivan nikako nije mogao da se pomiri s tim. Često je dolazio da je nagovori da se pomire. Pošto ona nije htela, on joj je pretio. Tako je, izgleda, bilo i ovog puta. Njen bivši muž je automobilom „sitroen sakso“ naleteo na nju u blizini porodične kuće, a onda je izašao iz auta i počeo da je ubada nožem. Posle nekoliko uboda seo je u vozilo i pobegao u pravcu starog dela naselja.(A. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track