ROĐACI PEVAČICE: Jelenu je sve podsećalo na oca
Foto: Kurir

Kurir u poseti Jeleninom rodnom selu

ROĐACI PEVAČICE: Jelenu je sve podsećalo na oca

Crna Hronika -

Otac joj je umro i to joj je teško palo. Majka joj je bolesna i verovatno se Jeca teško nosila s tim, ali bila je jaka i veliki borac, pričaju za Kurir komšije porodice Krsmanović

U planinskom zaseoku Paresije, desetak kilometara od Novog Pazara, gde je dok se nije preselila u Beograd živela Jelena Krsmanović, umesto o njenim hitovima i lepoti, komšije i rođaci pričaju o njenoj zloj sudbini.

- Jeca je bila ovde poslednji put pre mesec dana. Bila je raspoložena kao i uvek i nije pričala o eventualnim porodičnim ili poslovnim problemima, niti da joj je neko pretio. Ona je bila ponos našeg kraja, lepa i vesela. Bila je lepo vaspitana i imala je dobre odnose s komšijama. Otac joj je umro i to joj je teško palo. Majka joj je bolesna i verovatno se Jeca teško nosila s tim, ali bila je jaka i veliki borac -pričaju za Kurir komšije porodice Krsmanović.U intervjuu koji je dala lokalnoj televiziji u avgustu prošle godine Jelena je govorila o tome koliko voli ovaj kraj, te kako joj je teško da dođe u svoje selo zbog bola koji bi se uvek iznova budio zbog sećanja na oca.- Nije uspeo da dobije rat protiv bolesti. Bio je uz mene od samog početka, uvek me je podržavao. Bog mi je oduzeo oca, a podario mi je supruga i ćerku. Na inicijativu supruga vratila sam se pevanju posle duge pauze, dok ugovaram svoje nastupe, setim se kako je to nekada tata radio za mene kad sam počinjala svoju karijeru - rekla je tada Jelena.(A. N.)

Nije video Jelenu na nasipuČOVEK SA ŠTAPOM DEMANTOVAO ZORANA!Stariji čovek sa štapom koji je trebalo da bude svedok brutalnog ubistva Jelene Marjanović prošao je poligraf, saznaje Kurir.- On je na saslušanju u policiji rekao da je Jeleninog muža Zorana video tek kad je počeo da traži nestalu suprugu i tako demantovao Zorana, koji je tvrdio nešto sasvim drugo. Zoran je policiji rekao da je video čoveka sa štapom dok je Jelena trčala.- Čuo sam da policija navodno traži čoveka sa štapom, ali ja nisam išao na prepoznavanje. Samo sam rekao da sam video čoveka sa štapom u danu kad je Jelena ubijena i još nekoliko ljudi - rekao je tada Zoran.Medutim, taj čovek je policiji ispričao malo drugačiju verziju.(J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track