EKSKLUZIVNO KURIR SAZNAJE: Najmanje jedan član familije zna ko je ubio Jelenu Marjanović
Foto: Dragana Udovičić

Istraga brutalnog ubistva pevačice

EKSKLUZIVNO KURIR SAZNAJE: Najmanje jedan član familije zna ko je ubio Jelenu Marjanović

Crna Hronika -

BEOGRAD - Kako Kurir saznaje najmanje jedan član familije zna ko je ubio pevačicu Jelenu Marjanović dok je trčala na nasipu u Borči.

Najmanje jedan član familije zna ko je ubica, a u celoj priči vrlo značajna uloga pojedinih članova porodice koji definitivno nekog njima bliskog štite, saznajemo iz izvora bliskoj istrazi.

Suprug sa ćerkicom (Foto: Nebojša Mandić)
Suprug sa ćerkicom (Foto: Nebojša Mandić)

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je ekskluzivno za Kurir da će ubica pevačice Jelene Marjanović biti uhapšen u narednih 48 sati.

"Ono što mogu da kažem je da će ubica biti uhapšen u narednih 48 sati", izjavio je Vučić u intervjuu za Kurir, odgovarajući na pitanje da li je upućen u istragu ubistva pevačice.

Svekar Zoran Marjanović (Foto: Zorana Jevtić)
Svekar Zoran Marjanović (Foto: Zorana Jevtić)

Vladimir Marjanović, svekar brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, reagujući na izjavu premijera Srbije Aleksandra Vučića da će ubica biti uhapšen u roku od 48 sati, izjavio je da im je to jedina nada.

"Super ako je premijer najavio, to nam je jedina nada", rekao je za Kurir svekar ubijene pevačice.

Uloga Zorice Krsmanović, majke ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), ključna je u istrazi ovog zločina i hapšenja ubice i njegovog pomagača, saznaje Kurir.

Naš sagovornik iz istrage kaže da ona ćuti verovatno iz straha, ali da je i njoj jasno šta se dogodilo.

- Majka ubijene Jelene nam je slaba tačka u istrazi. Ona neće da daje izjave, ali je shvatila o čemu je reč. Njena priča sigurno bi nam pomogla u rešavanju njenog slučaja - kaže naš sagovornik.

(S. Vojinović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track