JELENIN UBICA OPKOLJEN: Opsadno stanje u Borči! Muž Zoran: Kući smo i čekamo!

Inspektori sve bliži rešenju misterije

JELENIN UBICA OPKOLJEN: Opsadno stanje u Borči! Muž Zoran: Kući smo i čekamo!

Crna Hronika -

Jedan član porodice definitivno zna ko je zverski likvidirao pevačicu „Granda“ Jelenu Marjanović Krsmanović, tvrde inspektori, koji već nedeljama rade na ovom slučaju

BEOGRAD - Beogradska policija zna ko je ubio pevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović, a identifikovani su i njegovi pomagači, saznaje Kurir iz istrage.

- Obruč oko organizatora i izvršioca zločina se steže. Više smo nego sigurni ko je ubio Jelenu.

Ono što je činjenica jeste da je ubica imao najmanje jednog pomagača - kaže za Kurir izvor iz istrage, ne želeći, pritom, da navodi razloge zašto se monstrum i njegovi pomagači već ne hapse.

Svi pod prismotromKako Kurir saznaje, inspektori sumnjaju da najmanje jedan član familije zna ko je ubio pevačicu Jelenu Marjanović dok je trčala na nasipu u Borči, ali se za sada direktno ne upire prstom ni u supruga Zorana, ni u svekra Vladimira, niti u svekrvu ili devera, Zoranovog brata.Svi oni su, podsetimo, već bili na ispitivanju u policiji.- Evo nas u kući, sedimo i čekamo, tu smo... Čuli smo šta je Vučić rekao i ne bih imao više ništa da vam dodam - kaže Zoran Marjanović.Prema rečima našeg sagovornika iz policije, praktično je celo naselje Borča pod stalnom prismotrom.- Najmanje jedan član familije zna ko je ubica, a u celoj priči je vrlo značajna uloga pojedinih članova porodice, koji definitivno štite nekog njima bliskog - navodi naš sagovornik i dodaje da se policajci u civilu nalaze u neoznačenim automobilima svuda po Borči.- Najviše ih je u delu oko doma Marjanovića. Pomno se prati svaki pokret - priča izvor Kurira.

Policija je juče na nasipu u Crvenki ponovo tražila predmet kojim je ubijena Jelena Krsmanović Marjanović. Operativci su pomerili svaki kamen da bi pronašli novi trag.- Inspektori su bili na nasipu koji su iznova premeravali i pregledali. Pretpostavlja se da se tamo još uvek mogu naći tragovi, a oni ne žele da im bilo šta promakne - navodi naš izvor blizak istrazi.Povodom komentara „Konačno slobodna... Ne tražite je više. Pobegla na jedini mogući način“, koji je ostavljen na Kurirovom sajtu u noći kada je Jelena nestala, policija je obavila opsežnu istragu.- Pronađena je IP adresa kompjutera s koje je poslat komentar. Očekuje se da će anonimni komentator uskoro morati da objasni svoja saznanja operativcima MUP - dodaje Kurirov sagovornik.Inspektori rade 24 sataS druge strane, iz pouzdanih izvora u beogradskoj policiji saznali smo da je kompletna ekipa podignuta na noge.- Inspektori od juče rade 24 sata, ukinute su im smene. Rečeno im je da niko neće ići kućidok se slučaj ne reši! Šefovi su im poručili, ponesite i gaće i četkice za zube, ostajemo do kraja! - prenosi naš izvor.

Aleksandar VučićPOLICIJA NIKAKO NE BI TREBALO DA OTKRIVA IME UBICE PRE PONEDELJKAPremijer Vučić juče je novinarima objasnio da je informaciju da će ubica biti uhapšen u roku od 48 sati izneo kao svoje očekivanje u jednom neformalnom razgovoru.- Naravno da se ne mešam u rad policije, ali uveren sam da policija može to da reši.On je rekao da ne bi voleo da pre ponedeljka policija obelodani rezultat istrage.- Da ne bi bilo raznih spekulacija ljudi koji znaju da ne mogu da pridobiju poverenje većeg broja biračkog tela na pošten način, a koji bi imali razlog za reči mržnje i izgovore - napomenuo je Vučić.

ZORICA KRSMANOVIĆ Majka posetila grob ZAŠTO IM JE OVOLIKO TREBALOReporteri Kurira obišli su juče Zoricu Krsmanović, majku ubijene pevačice „Granda“.- Iskreno se nadam da će ubica biti što pre uhapšen. Ne znam zašto im je ovoliko dugo trebalo - kaže Zorica Krsmanović povodom prvobitne izjave premijera da će ubica biti uhapšen za 48 sati.Ona kaže da joj je još neotkriveni monstrum potpuno uništio život.- Samo da ga uhvate, da mogu tom monstrumu da pogledam u oči i da ga pitam zašto. Zašto da tako ubije moje dete?! - priča očajna Zorica.Iako teško bolesna, pevačicina majka, kao što smo ranije pisali, svakodnevno ide ćerki na grob da upali sveću. Tako je bilo i juče, kada je Zorica sa sestrom i još dve prijateljice bila na groblju Zbeg, gde su u tišini palile sveće i okadile grob.Nakon toga, Zorica je otišla kući, da bi oko 15 časova posetila Marjanoviće, gde joj se nalazi petogodišnja unuka Jana.

POLICIJA DOŠLA DO NOVIH SNIMAKA: Auto Marjanovića snimljen u punom gasu na dan Jeleninog ubistva

ŽENA UMEŠANA U UBISTVO PEVAČICE? Čudan odnos sa svekrvom, kumi zaplenjene stvari!

POLICIJA ODNELA OBUĆU ČLANOVA PORODICE MARJANOVIĆ: Nastavak istrage o ubistvu Jelene Marjanović!

(VIDEO) POTRAGA ZA UBICOM: 15 činjenica o krvničkom ubistvu pevačice Jelene Marjanović

MAJKA UBIJENE PEVAČICE O OPTUŽBAMA DA JE ZORAN UBICA: Tu je policija da traži!

(KURIR TV) UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Igor R. pušten iz policije, traga se za njegovim bratom!

POSLEDNJI ISPRAĆAJ: Ubijena pevačica Jelena Marjanović sahranjena u belom kovčegu

(KURIR TV) SASLUŠANA I NADA TOPČAGIĆ: Policija na tragu ubice Jelene Marjanović?

EKSKLUZIVNO Zoran Marjanović: Još ne smem da pričam o Jeleninom ubistvu!

POSLEDNJA 24 SATA KLJUČNA ZA UBISTVO PEVAČICE Policija uspela da izoluje DNK, SMS poruke glavni trag

JELENINA SESTRA: Policija je na tragu ubici!

NOVI DETALJI ISTRAGE: DNK ispod noktiju pevačice neupotrebljiv

Akcija traje

KURIR I ĐAK KUPONMANIJA: DANAS ISECITE DRUGI KUPON

Popularni sportski brendovi na sniženju do 50 odsto

Danas u štampanom izdanju Kurira dobijate drugi kupon koji treba da isečete na označenom mestu.

Isečeni kupon zalepite na mesto broj dva na talonu.

I narednih dana sakupljajte kupone po istom principu i uštedite na kupovini više od 140 proizvoda u Đak prodavnicama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track