Canetova vila u Budvi pod hipotekom

Dugovanje za porez dostiglo 2.616 evra

Canetova vila u Budvi pod hipotekom

Crna Hronika -
Opština Budva upisala je hipoteku na vilu Montenegro, najluksuzniju kuću na Crnogorskom primorju, doskorašnje vlasništvo Stanka Subotića Caneta

BUDVA - Ne plaća obaveze!Opština Budva upisala je hipoteku na vilu Montenegro, najluksuzniju kuću na Crnogorskom primorju, doskorašnje vlasništvo Stanka Subotića Caneta, zbog duga od 2.616 evra na ime poreza na nepokretnost, pišu podgorički mediji.

Vila Montenegro iznenada je prošle godine, nakon što je srpsko tužilaštvo tražilo zaplenu imovine Subotića, prešla u vlasništvo ofšor kompanije „Manola menadžment ltd” sa Britanskih Devičanskih Ostrva. Vila se prostire na 1.790 kvadratnih metara i ima 362 kvadrata stambenog prostora na četiri sprata. Ima 12 soba i godinama je sinonim luksuza i žurki u kojima su učestvovali i visoki državni zvaničnici. Poslednjih godina koristi se i kao turistički objekat sa pet zvezdica i moguće je preko interneta zakupiti sobu i letovati u njoj. Prema trenutnim cenama, devet noćenja za dve osobe u standardnoj dvokrevetnoj sobi sa bračnim krevetom i terasom, treba izdvojiti 2.982 evra!

(E. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track