TREĆI DAN POTRAGE: Od Asada Redžepefendića (22) iz Novog Pazara ni traga ni glasa
Foto: A. Nićiforović

Nestao mladić

TREĆI DAN POTRAGE: Od Asada Redžepefendića (22) iz Novog Pazara ni traga ni glasa

Crna Hronika -

Porodica kaže da im je dosta muke i da jedino šta žele i u šta veruju je da će Asad brzo biti pronađen živ i zdrav

NOVI PAZAR - Već treći dan policija, porodica i komšije tragaju za Novopazarcem Asadom Redžepefendićem (22) koji je nestao u sredu veče.

Njegov nestanak porodica je prijavila policiji u četvrtak oko 14 časova nakon što Asad nije prespavao kod kuće. On je poslednji put viđen u blizini porodične kuće oko 21 čas, nakon što je izašao da prošeta, i od tada mu se gubi svaki trag.

Porodica nestalog mladića zahvalna je medijima što su vest brzo preneli javnosti, ali nije želela da govori o detaljima. Kratko su nam rekli da im je dosta muke, i da jedino šta žele i u šta veruju je da će Asad brzo biti pronađen živ i zdrav.

Njegovi rođaci i komšije rekli su da je Asad fin mladić, da nije odlazio od kuće a da se ne javi porodici. Porodica nestalog mladića zamolila je sve koji su možda videli Asada da jave policiji ili njima na broj telefona 066/85-20- 520.

Novopazarskoj policiji je u sredu veče prijavljeno da navodno ljudsko telo pluta rekom Raškom u blizini novopazarske robne pijace.

Po dobijanju dojave policija i vatrogasci su pretraživali područje nizvodno od mesta na kojem je navodno primećeno telo, ali ništa nije pronađeno.

Potraga je nastavljena ali i dalje bez rezultata.

- Posle toga smo proširili potragu nizvodno od tih lokacija, a uključili smo i članove Kajakaškog kluba Novi Pazar koji su svojim kajacima mogli bolje da priđu delovima reke koji se od šiblja i korova teško vide sa obala.

Pretraženo je područje sve do ušća Raške u Ibar, policajci su peške išli obalama, ali nismo pronašli telo, kazao je vršilac dužnosti načelnika Policijske uprave u Novom Pazaru Jasmin Duštinac.

Zbog porodice Redžepefendić, ali i zbog javnosti bitno je naglasiti da policija vodi dve odvojene akcije, te da slučaj nestalog mladića i navodno viđeno telo koje pluta Raškom nisu povezani.

Aleksandar Nićiforović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track