GORSKA SLUŽBA SPASAVANJA: Pronađeno telo nestalog muškarca na Fruškoj gori
Foto: Gorska Služba Spasavanja

Spasiocima poziv upućen dve nedelje od nestanka

GORSKA SLUŽBA SPASAVANJA: Pronađeno telo nestalog muškarca na Fruškoj gori

Crna Hronika -

BEOGRAD- Spasioci Gorske sužbe spasavanja Srbije danas su na Fruškoj gori, u okolini Sremske Kamenice, pronašli beživotno telo F.J. starosti 67 godina, koji je nestao u utorak, 19. aprila.

Gorskoj službi spasavanja Srbije je u četvrtak 5. maja upućen poziv o nestanku unesrećenog F.J. iz Sremske Kamenice koji je poslednji put bio viđen 19. aprila.

"Sa obzirom da je spasiocima upućen poziv dve nedelje nakon nestanka, verovatnoća o pronalasku nepoznatog lica je bila niska, ali su spasioci odlučili da izađu na teren i izvrše sve procedure pretrage za nestalim licem", dodaje se u saopštenju.

Nakon razgovora sa porodicom i razmotrenih tragova koji su upućivali na pravac kretanja unesrećenog F.J., spasioci Gorske službe spasavanja iz stanice Beograd i stanice Novi Sad, su zajedno sa potražnim psom, krenuli u ranim prepodnevnim časovima u pretragu. Nakon intenzivnog pretraživanja terena, oko 12 sati su pronašli beživotno telo.

U saopštenju se apeluje na sve građane da pravovremeno reaguju i prijave nestanak lica za koje se sumnja da se nalaze na nepristupačnom terenu, na službeni broj Gorske službe spasavanja Srbije 063 / 466 466.

(Foto: Gorska služba spasavanja)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track