STRAŠNO: Ubila sam muža, čak i trudnu me je tukao i silovao
Foto: Printscreen FB

Ispovest zlostavljane žene

STRAŠNO: Ubila sam muža, čak i trudnu me je tukao i silovao

Crna Hronika -

Trudnici Eržebet Milićev (34) iz Kikinde i njenom sinu Berlandu Balaški (18) iz Bečeja, koji su osumnjičeni da su ubili njenog nevenčanog supruga Roberta Kurinu (43) iz Subotice, određen je pritvor do 30 dana.

Oboje su priznali ono za šta se terete, saznaje Kurir. Eržebet je u poodmakloj trudnoći i, kako saznajemo, rekla je policiji da je ubila Roberta jer nije mogla da trpi česte batine i zlostavljanje.- Nasilnik je često silovao nesrećnu ženu, čak i kad je bila trudna. Ona je na kraju odlučila da mu se suprotstavi - kaže izvor iz istrage.To su nam potvrdile i njihove komšije.- Zbog čestih svađa i batina, Eržebet i Berland su i ranije bežali od Roberta i dolazili kod Eržebetine majke u Ostojićevo. Za njima bi došao Robert. Obećavao je da će se popraviti, da više nikad na njih neće dići ruku - pričaju komšije i dodaju:

- Kad je u subotu uveče ponovo došao iz Subotice u Ostojićevo sa istom molbom, stvari su izmakli kontroli. Izbila je žučna svađa. Berland je stao u odbranu majke u poodmakloj trudnoći, pošto je na nju nasrnuo Robert. Njega su Eržebet i Berland ciglom i motkama usmrtili na ulici.Ubijeni Robert Kurina odgovarao je do sada zbog krađa i nanošenja teških povreda. Zbog toga je bio u zatvoru. Eržebet Milićev takođe ima krivični dosije.S. U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track