TUGA U NOVOM MILOŠEVU: Sahranjene tragično nastradale medicinske sestre
Foto: Saša Urošev

Poginule kada je na njih naleteo džip

TUGA U NOVOM MILOŠEVU: Sahranjene tragično nastradale medicinske sestre

Crna Hronika -

NOVO MILOŠEVO - Uspomene na njih živeće, sve dok i mi budemo živeli, To je opraštajući se od Cvetane Adamov (28) i Dragice Felbab (30) poručila njihova neutešna koleginica Suzana Stojkov.

Profesinalne, kolegijalne, uvek nasmejane i raspoložene. Takve su bile naše drage koleginice Cvetana Adamov (28) i Dragica Felbab (30). Umesto da smo ih spremale za udaju, ispratili smo ih na večni počinak­ očiju presahlih od suza, govorila je Suzana Stojkov iz Novog Miloševa, koleginica tragično nastradalih medicinskih sestara izZrenjanina, koje su poginule u četvrtak kasno popodne, dok su putovale na posao u Kikindu.

Na njih je, u taj zao čas, džipom sa sporednog puta naleteo Nemanja Zec (33) iz Beograda.

UŽASNO: Medicinske sestre poginule pred udaju

Uoči sprovoda Dragice Felbab, koja je u subotu sahranjena u Novom Miloševu, ispred njene porodične kuće okupio se velik broj rodbine, prijatelja, meštana... Kolege, u crnini, sa vencima i cvećem u rukama, sa nekoliko kombi vozila tek pristigli iz Kikinde:

- Trebali smo da idemo na njihove svadbe, a ne na sahrane.To je ta ironija života koja nas uvek prati. Moramo svi da budemo jaki zbog njihovih najmilijih­ tiho je govorila Suzana, koja je sa Dragicom i Cvetanom osam godina radila u kikindskoj Opštoj bolnici:­

Sa njihovim porodicama i kolegama smo postigli dogovor da ne budu sahranjene u isto vreme. Zbog njihove dobrote i plemenitosti, zaslužile su da ih jednakim pijetetom ispratimo do večnih kuća. Najpre smo Dragicu sahraniliu Novom Miloševu, a nekoliko sati kasnije Cvetanu u Elemiru. Zaslužile su mnogo više od ovoga, ali mi ništa nismo mogli da im pružimo. Ostaće sećanja i uspomene na njih dve. Živeće sve dok i mi budemo živeli­ kazala je Suzana.

POKOSIO IH BAHATI VOZAČ: Medicinske sestre Dragica (30) i Cvetana (28) krenule na posao i poginuleIza Dragice Felbab, ostao je njen vanbračni suprug Goran Ikonov i njihov četvorogodišnji sinčić. Dragica i Goran planirali su da uskoro sklope građanski brak. Cvetana Adamov i njen izabranim Bojan Bakoš planirali su da se uzmu 27.avgusta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track