Najnovije vesti

SURČINSKA SAPUNICA Policajac: Plašim se Čumeta, opet mi je pretio iz zatvora
Foto: Dado Đilas

Suđenje Ljubiši Buhi za „ferari“

SURČINSKA SAPUNICA Policajac: Plašim se Čumeta, opet mi je pretio iz zatvora

Crna Hronika

Ljubenović, koji inače obezbeđuje Čumetovu suprugu Ivanu, potvrdio je sve navode optužnice u vezi sa ukradenim „ferarijem“ i prekucavanjem brojeva na šasiji

BEOGRAD - Suđenje prvom svedoku-saradniku Ljubiši Buhi Čumetu zbog optužbi da je prekucavao brojeve na šasiji na ukradenom „ferariju“ koji je poklonio supruzi Ivani Tulović nastavljeno je juče iza zatvorenih vrata u Trećem osnovnom sudu saslušanjem svedoka, policajca Milana Ljubenovića.

Kako Kurir saznaje, Ljubenović, koji inače obezbeđuje Čumetovu suprugu Ivanu, potvrdio je sve navode optužnice u vezi sa ukradenim „ferarijem“ i prekucavanjem brojeva na šasiji. On je najpre odgovarao na pitanje tužioca, koji je i predložio njegovo saslušanje.
- Čume mi je nekoliko puta pretio iz zatvora, osećam se ugroženo zbog njegove kriminalne prošlosti i povezanosti sa „zemunskim klanom“ - rekao je Ljubenović.

Optuženi Buha je nekoliko puta na sudu optužio suprugu Ivanu da ga vara upravo s Ljubenovićem, za koga je takođe tvrdio da je uopšte nije zaposlen u jedinici MUP koja štiti ugrožene ličnosti. S obzirom na to da tužilac juče nije stigao da ispita Ljubenovića do kraja, njegovo saslušanje biće nastavljeno i na sledećem ročištu, koje je zakazano za sutra.

Čumetovi advokati ponovo su tražili od suda da mu se ukine pritvor, ali je sudija Siniša Babić opet odbio taj predlog. 

(I. M.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...