ŠARIĆEVOM BRATU MAZNULI CIPELE Izbezumljen šetao u belim čarapama po hotelu! FOTO

Ko se osmelio

ŠARIĆEVOM BRATU MAZNULI CIPELE Izbezumljen šetao u belim čarapama po hotelu! FOTO

Crna Hronika -

Besneo Marko Vujanović izbezumljen šetao u belim čarapama po hodnicima tražeći ukradenu obuću

SKOPLJE - Marko Vujanović (35), brat od rođene tetke nepravosnažno osuđenog narko-bosa Darka Šarića, napravio je juče haos u jednom hotelu u Skoplju, nakon što je pod misterioznim okolnostima izgubio par svojih cipela „pačoti“.Vujanović je u petak bio gost na privatnoj proslavi u hotelu kod svog prijatelja, inače poznatog makedonskog biznismena, a koliko se dobro proveo, možda najbolje govori podatak da je jutro dočekao bos. Skupocene cipele „pačoti“ spale su mu s nogu i otad im se gubi svaki trag.Đe sam se izuo?!- Đe su moje cipele? Da li ste videli moje cipele? - raspitivao se Vujanović među hotelskim osobljem, tumarajući bos u belim čarapama hodnicima hotela.

Ubrzo je pristiglo obezbeđenje, koje je zajedno sa sobaricama i bosonogim Vujanovićem krenulo u potragu za nestalim cipelama. Sprat hotela gde mu je bila soba prethodno je zakupio u kompletu, pa je od starta bilo malo verovatno da je cipele neko ukrao.- Izuo sam ih noćas na veselju, al‘ ne znam gde sam ih ostavio. Dajte mi telefon da zovem prijatelja da mi pošalje avionom nove cipele jer se bos u Beograd ne vraćam - vikao je Vujanović.Rešen da se pošto-poto obuje pomoću redovne linije Beograd-Skoplje, Vujanović je osuo paljbu i po nevinom rođaku koga je pozvao telefonom.- Prvim sledećim letom za Skoplje da mi pošalješ nove cipele jer sam stare izgubio u hotelu. Ma neću ovde da kupim druge, odmah šalji cipele, ima let iz Beograda oko dva sata po podne - vikao je Vujanović u telefon.Pošiljka iz BeogradaZašto u Skoplju nije kupio nove cipele, već je bilo neophodno da drugi par momentalno doleti iz Beograda, ostalo je misterija, kao i sudbina zagubljenog para. Vujanović je potom u čarapama odšetao do restorana gde je sedeo više od dva sata, sve dok nove cipele letom JU162 nisu sletele na aerodrom „Aleksandar Veliki“, a potom mu dopremljene u hotel.

Marko VujanovićŠTA SE VAS TIČU MOJE CIPELE?Ekipa Kurira juče je pozvala bosonogog Marka Vujanovića da proveri šta mu se dogodilo s cipelama.- Šta se vas tiču moje cipele i gde sam ih ostavio? Može mi se - kazao je Vujanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track