UHAPŠEN Gagi Đogani: Tukao sam ženu, ali ona je mene mučila
Foto: Damir Dervišagić

Denser osumnjičen zbog nasilja u porodici

UHAPŠEN Gagi Đogani: Tukao sam ženu, ali ona je mene mučila

Crna Hronika -

Još u novembru 2013. Milena Mikić, Gagijeva nevenčana supruga, požalila se drugaricama da je on redovno tuče i zlostavlja.

Milena Mikić, nevenčana supruga densera Gagija Đoganija, još u novembru 2013. godine požalila se drugaricama da je Gagi redovno tuče i zlostavlja, a čak im je slala i fotografije lica i tela u masnicama, saznaje Kurir. Đogani je uhapšen pre nekoliko dana zbog sumnje da je u stanu u naselju Vidikovac brutalno pretukao Milenu, a potom joj izbacio stvari kroz prozor.Milenin prijatelj kaže za Kurir da je ovo samo nastavak Đoganijevog nasilničkog ponašanja.Prekršajna prijava- Milena je i ranije kukala da je užasno živeti sa Gagijem i da jedva čeka da se odseli od njega. Bilo ju je sramota njegove agresivnosti i toga što ga je izdržavala. Jednom prilikom je nešto iznervirala Gagija i on ju je nekoliko puta izudarao pred njegovom i Anabelinom mlađom ćerkom Ninom, koja se u tom trenutku zatekla u stanu. Katastrofa! Milena tih dana nije išla ni na posao - kaže naš sagovornik. Kurir je tada dobio jednu fotografiju Gagijeve devojke na kojoj je ona bila u masnicama. Međutim, ona je lično insistirala da se to ne objavljuje jer bismo joj, prema njenim rečima, u suprotnom uništili život.Kako saznajemo, nakon poslednjeg incidenta Đoganiju je napisana prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira, a on je odveden u policijsku stanicu jer ga je ona optužila i da ju je fizički napao. Nadležno tužilaštvo naložilo je da se ispitaju povrede koje je Đogani navodno naneo Mileni, od čega zavisi da li će dobiti krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici.Međutim, Gagi Đogani tvrdi da je nije zlostavljao.Đogani: Ona je bolesnik- Digao sam ruku na nju, ali to nije baš tako kao što je ona prikazala u medijima. Mi se više ne volimo i između nas ništa ne postoji. Za to što je ona rekla za to se ide u zatvor. Policija mi je rekla da samo sudskim putem mogu da je izbacim iz stana. Ona me je isprovocirala i podigao sam ruku na nju. Milena me je gušila u krevetu, imam ožiljke po vratu i mogao sam i ja nju da prijavim - kaže Gagi, koji tvrdi da je do incidenta došlo kada joj je priznao da ima novu devojku.- Ona je tada poludela. Da je normalna devojka, odavno bi otišla jer sam joj rekao da neću više da budem s njom. Ona je bolesnik. Naše svađe su prijatelji gledali godinama. Komšije su se krstile i nisu mogle da veruju šta mi ta lujka radi. Lomila je po stanu. Krenula je na mene, histerisala, ja sam se branio, uhvatio sam je za ruku, a i ona mene. Možda sam je i udario, ali da sam joj zgnječio lobanju, ne bi bila živa. Sve mi ide naopačke otkako sam sa njom. Ona je poslednja dva meseca išla na to da je udarim. Ona je mene milion puta udarila pa je nisam tužio - kaže denser.Đogani objašnjava zbog čega su ga zadržali u policiji.- Zadržali su me u policiji da ne bih napravio problem i da se ona iseli. Verujte da od „Farme“ psihički nisam dobro. Ne znam gde udaram, ne mogu da napredujem. Umesto da se iseli, ona me provocira i glumi ludilo - završava Gagi.I. M. - LJ. S. - M. D.

Milena MikićPOČUPAO MI JE POLA KOSE, IMAM PODLIVE Imam hematome po glavi, počupao mi je pola kose. Maltretirao me je i pre ovoga, trpela sam njegove ljubomorne ispade, ali više ne mogu. Gagiju nije bilo dovoljno što me je maltretirao i psihički i fizički, već je doveo i neke svoje „ortake“ da sve to gledaju. Zaključala sam se u kupatilo, jedva sam izvukla živu glavu - rekla je Milena Mikić za Pink, a preneo njen prijatelj Bane Đokić.

NasilnikTUKAO I PRVU ŽENUDenser je u jednoj televizijskoj emisiji priznao da je svojevremeno tukao i bivšu suprugu, takođe pevačicu i denserku Anabelu Đogani. Gagi je u martu ove godine izbačen iz rijalitija „Farma“ jer je nasarnuo na pevačicu Sašku Karan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track