PRIDRUŽUJE SE BAHANALIJAMA U VILI: Zoranova SMS ljubavnica ulazi u rijaliti!

Iskoristila ubistvo pevačice da se promoviše

PRIDRUŽUJE SE BAHANALIJAMA U VILI: Zoranova SMS ljubavnica ulazi u rijaliti!

Crna Hronika -

Radmila Matić iz Beča, koja je razmenila seksi poruke sa Zoranom Marjanovićem, udovcem ubijene pevačice, pridružuje se bahanalijama u poznatoj vili

BEOGRAD - Radmila Matić (35) koja se našla u žiži javnosti zbog prepiske sa Zoranom Marjanovićem, mužem ubijene pevačice Granda Jelene Marjanović, pregovara o ulasku u jedan rijaliti, otkriva Kurir.

Da je za sticanje slave i jeftine senzacije u Srbiji dovoljno biti sklon skandalima ili policijski doušnik, pokazao je primer proslavljene Koceljevke.Nakon što je preksinoć debitovala na televiziji Pink, Radi se izgleda otvaraju vrata slave. Kako Kurir saznaje, mogla bi da uđe u naš najdugovečniji rijaliti - „Parovi“.- Radin medijski nastup bio je primećen. Slava joj se osladila - priča naš dobro obavešten izvor.Produkcija televizije Hepi ne želi ni da potvrdi ni da demantuje ovu informaciju. Sve se zasad drži u tajnosti.- Ne otkrivamo planove jer želimo da gledaoce uvek obradujemo novim iznenađenjima - pomalo misteriozan bio je Milomir Marić, glavni urednik Hepija, kad smo ga pozvali za komentar.Nova zvezda rijalitijaZbog poslovnih obaveza koje ima u Beču nije sigurna kad će ući u rijaliti.- Njoj se dopada da bude popularna i prija joj što je konačno postala poznata ličnost. Iako je zahtevala da joj se lice tokom gostovanja na televiziji zamuti, ponosno je pozirala foto-reporterima posle emisije - navodi njena bliska prijateljica.S obzirom na to da je stekla slavu na račun smrti nesrećne pevačice, verujemo da ulaskom u vilu neće razočarati ni produkciju, a ni gledaoce.Možemo očekivati da ćemo Radu M. od jeseni gledati na novoj „Farmi“, obzirom da je njeno gostovanje na TV Pink bilo jedno od najgledanijih tog dana.Meštani Donjeg Crniljeva, odakle je potekla srpska rijaliti doušnica, šokirani su njenim televizijskim nastupom.- Radu poznajem od malih nogu. Bila je nestašno dete, ali se rano udala i otišla iz Crniljeva. Kasnije sam čula da se posle razvoda odselila u Beč - priča meštanka Donjeg Crniljeva, dobro upoznata s Matićkinim životom.Radmila je posle nekoliko godina braka shvatila da joj bračni život ne prija, te je ostavila muža i dvoje maloletne dece i otišla put Beča, gde godinama živi i radi.Lascivne porukeRada Mala Matić, koja je u četvrtak uveče gostovala na televiziji Pink, pričala je o dopisivanju sa Zoranom Marjanovićem i razotkrivanju njegovih mračnih tajni. Vredna gastarbajterka je širokim narodnim masama pokazala svoju „skromnu“ prepisku na Vajberu sa Zoranom, u kojoj ima i poruka lascivne sadržine. Pored poruka „religijske prirode“ , slao joj je i poruke seksualne prirode, ali ni ona mu nije ostajala dužna, te je mogao da vidi njene polunage slike i eksplicitne sadržaje.

Donja CrniljevaMEŠTANI: RADA NAS BRUKAPratili smo taj slučaj od početka, ali kad smo videli Radmilu u štampi, verujte, pozlilo nam je! Sve nas bruka. Samo nas zanima šta će ona tu i kako je došla do Zorana Marjanovića - kaže zaprepašćena meštanka Donjeg Crniljeva.Ni drugi meštani nisu imali reči hvale za televizijski debi Radmile iz okoline Koceljeve.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track