OČAJNA MAJKA JELENE MARJANOVIĆ: Pustite Radu, nađite ubicu moje ćerke!
Foto: Dragan Kadić

Zorica Krsmanović za Kurir

OČAJNA MAJKA JELENE MARJANOVIĆ: Pustite Radu, nađite ubicu moje ćerke!

Crna Hronika -

Svi pričaju samo o toj ženi, dok je Jecin ubica i dalje na slobodi, kaže Zorica Krsmanović, čija je ćerka Jelena usmrćena 2. aprila

BEOGRAD - Ta Rada me ne zanima, ne interesuje me njeno mišljenje! Svi pričaju o njoj, a ni reči o ubici mog deteta. Cela priča o njoj je skretanje s istrage, rekla je juče za Kurir Zorica Krsmanović.Majka ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović iz Borče kaže da joj nije jasno šta je Rada Matić htela da postigne dopisivanjem s njenim zetom Zoranom.Ne interesuje me ta žena- Takođe ne znam šta je uopšte htela da dobije svojim pojavljivanjem u medijima. Nisam je nazivala pogrdnim imenima, niti me interesuje njihovo dopisivanje.... S druge strane, ona kaže da se nada da je moja Jeca sada srećna i mirna, pa moje je dete ubijeno. Mrtvo... Kako može da bude srećna i mirna, ostavila je devojčicu iza sebe - kaže potresena Zorica.Ona dodaje da joj smeta što se Rada povezuje s njenom ćerkom Jelenom.- Smeta mi kada vidim da je fotografija moje Jece pored njene i to što pominju unuku. Ta Rada uopšte ne liči na moju ćerku, ne zanima me šta radi, samo nek ne pominje Jecino ime - rekla je majka ubijene pevačice „Granda“.Jelenina petogodišnja ćerkica Jana juče je bila kod bake Zorice. I jedna i druga uživaju u vremenu koje zajedno provode.

SMS ljubavnica... Rada Matić
SMS ljubavnica... Rada Matić

Živim za Janu

- Da mi nije nje, ne znam kako bih sve ovo podnela. Živim za nju i njen osmeh - kaže ZoricaPodsetimo, od ubistva pevačice Jelene Krsmanović Marjanović prošlo je više od dva meseca, a do danas se ne zna niti može da se pretpostavi ko je mogao da je ubije na tako monstruozan način.Pre nekoliko dana javnost je saznala za Zoranovo dopisivanje s Radom Matić, koja radi kao negovateljica u Austriji. Pojavile su se poruke koje je Zoran razmenjivao s njom. Matićeva je priznala da je navodno imala želju da od udovca sazna nešto više o ubistvu.

Srce da prepukneSAMO DA MI DOĐE U SANDa bar hoće jedno veče da mi Jelena dođe u san, samo na trenutak da je vidim, čini mi se da bi mi malo bilo lakše - kaže Zorica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track