Butorović Žapcu ne duguje novac!

Kurir u porodici ranjenog Tubića

Butorović Žapcu ne duguje novac!

Crna Hronika -
Bata Kankan i Žabac su prijatelji, neko želi da skrene pažnju sa istine, kazala bivša supruga Nebojše Tubića

NOVI SAD - Redovno obilazio ćerku i sina!- Ma nemojte ni da me pitate kako se osećam. Deca i ja prolazimo kroz pravi pakao. Danima ne izlazimo iz stana. Nisam sposobna za rad, a deca ne mogu normalno da funkcionišu i da uče. Svašta se piše u medijima, a to samo doprinosi da još teže podnosimo ovu situaciju...

Ovo je juče za Kurir izjavila V. T., bivša supruga Nebojše Tubića (52) zvanog Žabac, koji je prošle nedelje ranjen u glavu dok je s prijateljima sedeo u bašti picerije u centru Novog Sada. V. T. nije želela da se fotografiše i insistirala je da joj se ne otkriva identitet zbog toga što strahuje za bezbednost njihovo dvoje dece.

Naša sagovornica s Tubićem ima ćerku, koja već pohađa fakultet, i sina, koji je mlađi.

- S Nebojšom ne živim od 1999, ali smo ostali u vrlo korektnim odnosima. Zvanično smo se razveli pre pet godina, a Nebojša nas je redovno obilazio jer je izuzetno vezan za decu. Ništa nije ukazivalo da će se desiti tragedija. Videli smo se nekoliko dana pre pucnjave, kad je došao da obiđe decu. Delovao je srećno i smireno. Još ne mogu da poverujem da se to dogodilo. Ne znam ko je mogao da puca u njega - kaže V. T., čiji se stan nalazi svega stotinak koraka od picerije u kojoj je ranjen Žabac.

Bivša supruga nije želela da komentariše navode da jedan novosadski biznismen duguje velike pare Tubiću, ali je objasnila da, čak i ako mu neko duguje novac, to sigurno nije Ratko Butorović, predsednik FK Vojvodine, kako su preneli pojedini mediji.

- To su gluposti. Bata Kankan i Nebojša su stari znanci i dobri prijatelji. Verovatno neko tim lažima želi da skrene pažnju sa istine - smatra V. T.

Potraga za napadačem

Policija i dalje pokušava da uđe u trag napadaču koji je 9. maja pucao na Tubića, ali dosadašnja saslušanja nisu dala nikakve rezultate, niti je iko zadržan u pritvoru i označen kao osumnjičeni. U toku je i balistička analiza metka i čaura ispaljenih iz „heklera“, a rezultati analize mogli bi da budu gotovi do kraja nedelje.

Prebačen sa intenzivneNebojša Tubić Žabac nije više životno ugrožen i juče je prebačen sa intenzivne nege Urgentnog centra u Kliniku za neurohirurgiju Kliničkog centra Vojvodine, saznaje Kurir. Tubiću nije ugrožena nijedna vitalna moždana funkcija, a prema procenama lekara, potpuni oporavak trajaće oko mesec i po dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track