ŽENE POLUDELE ZA UDOVCEM: Cicamaca nudi seks Zoranu preko oglasa!
Foto: Dragan Kadić

Bizarno

ŽENE POLUDELE ZA UDOVCEM: Cicamaca nudi seks Zoranu preko oglasa!

Crna Hronika -

Veoma sam seksepilna, trenutno sam sama... Treba mi broj Zorana čija je žena ubijena, navela je devojka na sajtu za upoznavanje

BEOGRAD - Učinite mi dobro delo, ako neko poznaje ili ima broj muža ubijene pevačice Zorana, neka mi obavezno javi!Ovako se završava oglas na jednom sajtu za upoznavanje, u kojem devojka stara 21 godinu pod šifrom Cicamaca pokušava da stupi u kontakt sa Zoranom Marjanovićem, mužem ubijene pevačice Jelene Marjanović iz Borče.Devojka iz Beograda navela je na sajtu da traži isključivo muškarce i parove.Simpatičan ženama- Veoma sam seksepilna, visoka sam 175 cm i trenutno sam sama. U horoskopu sam Bik. Poželjne su mi aktivnosti internet seks, grupni seks, fetiš, prijateljstvo i flert - navodi ona u oglasu. Na kraju, u delu pod nazivom „Dodatna informacija“, očajnički traži kontakt sa Zoranom, mužem ubijene pevačice.Ovo je samo jedan od oglasa preko interneta na kojem žene traže poznanstvo sa Zoranom.

- Zločin u Borči prati cela Srbija i ljudi različito doživljavaju ovu tragediju. Iako su Zoran i njegova porodica u medijima označeni kao sumnjivi, jer ubica još nije pronađen, Marjanović je od početka ove drame stekao simpatije kod žena. Bez obzira na što što je ostao bez supruge pre samo dva meseca i ima maloletno dete, na meti je osoba suprotnog pola - kaže sagovornik dobro upućen u ovaj slučaj i dodaje:

- Zoran svakodnevno dobija brojne ponude i podršku - od prijateljstva i običnog kontakta do ponuda za brak, čuvanje dece, pomoć u kući, kao i otvorene pozive za seks! Tako je došao u bizarnu situaciju da ga po medijima sumnjiče da je ubio svoju ženu, a, s druge strane, stekao je mnogo obožavateljki.

Zoran: Dosta mi je gluposti

Podsetimo, Kurir je nedavno pisao da nepoznate žene putem društvenih mreža i preko prijatelja nude brak i seks Zoranu Marjanoviću, suprugu pokojne Jelene Marjanović.Kako Kurir saznaje od izvora bliskog Marjanoviću, ljubavne poruke dobija najviše na Fejsbuku, a ovo ga je posebno šokiralo.- To mene uopšte ne zanima. Žene me uopšte ne zanimaju, njima svašta pada na pamet. Neukusno mi je da pričam o tome. Imam preča posla od toga. Posvećen sam svom detetu i dosta mi je gluposti koje mi je napravila izvesna Rada. Molim vas da ne kontaktirate sa mnom za takve stvari, jer to je za mene deseta dimenzija - kaže Zoran.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track