SRBI PALI U ITALIJI: Uhapšeni zbog prodaje droge, policija ih mesecima pratila

Udar na dilere Policija u Italiji hapsila zbog narkotika

SRBI PALI U ITALIJI: Uhapšeni zbog prodaje droge, policija ih mesecima pratila

Crna Hronika -

PARMA - Dvojica Srba uhapšena su u akciji italijanske policije u Parmi i okolini zbog sumnje da su učestvovali u prodaji narkotika.

Opsežna akcija izvedena je u ponedeljak uveče i u njoj su pored dvoje Srba uhapšena i tri Albanca, dva Marokanca i tri Nigerijca, kao i veći broj Italijana. Kako su objavili italijanski mediji, među privedenima su i četiri žene.- Akcija "Bassa Siberia" trajala je više meseci tokom kojih se radilo na praćenju i identifikaciji osumnjičenih, a finalno hapšenje dogodilo se u ponedeljak uveče. Tom prilikom oduzet je kilogram droge koja je bila namenjena za dalju preprodaju - preneli su mediji i dodali da su u vezi sa ovim slučajem ispitane 33 osobe.

Takođe, navodi se da je od 33 ispitanih, desetoro zadržano u zatvoru , sedmoro u kućnom pritvoru dok je sedmorici zabranjeno napuštanje grada. U akciji hapšenja učestvovalo je najmanje sto policajaca iz Parme i drugih gradova, kao i karabinjeri i psi tragači. Kako je navedeno, osumjičena grupa je bila ozbiljan "igrač" na tržištu droge i od prodaje su ostvarivali dobit od više desetina hiljada evra nedeljno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track