SMRT PIJAČNOG PRODAVCA NA VIDIKOVCU: Komunalac na saslušanju u policiji!
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

Naredilo tužilaštvo

SMRT PIJAČNOG PRODAVCA NA VIDIKOVCU: Komunalac na saslušanju u policiji!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Više tužilaštvo naložilo je policiji da sasluša komunalnog policajca G. B. koji se juče verbalno sukobio sa prodavcem sa Vidikovačke pijace Vladanom Markovićem (55), a koji je potom preminuo od posledica infarkta, saznaje Kurir.

Tužilac je naložio i da se ispita Markovićeva nevenčana supruga Ljiljana Beljić, kao i drugi svedoci ovog nemilog događaja koji je juče potresao prestonicu.

- Uz nalog za obavljanje informativnih razgovora, tužilac je zatražio i da se telo pošalje na obdukciju i utvrdi tačan uzrok smrti - kazao je za Kurir izvor iz istrage.

Podsećamo da je Marković koji je dugogodišnji prodavac na pijaci u beogradskom naselju Vidikovac, preminuo juče od srčanog udara, nakon što se posvađao sa komunalnim policajcem.

Njegova supruga je tvrdila da je Marković uredno plaćao zakup tezge na pijaci, a d aje sukob izbio jer se komunalac iz čista mira okomio na njenog supruga jer mu je roba virrila na trotoaru.

Ona je takođe navela da je nesrećni čovek upozorio komunalce da je imao dva infarkta, našta mu je G. B. odgovorio "da će sad doživeti i treći". Čovek je posle nekoliko trenutaka pao na pločnik, a Hitna pomoć koju su pozvali očevici po dolasku je pokušala da reanimira Markovića, ali bezuspešno.

Komunalna policija oglasila se juče saopštenjem povodom ovog događaja i navela da u njihovom poszupanju nije došlo do prekoračenja ovlašćenja, a potom izrazila saučešće zbog nesrećnog slučaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track