UBISTVO U SUBOTICI: Čuo se zvuk motocikla i četiri pucnja
Foto: Printscreen RTV

Počinioci nepoznati

UBISTVO U SUBOTICI: Čuo se zvuk motocikla i četiri pucnja

Crna Hronika -

SUBOTICA - Jedan muškarac ubijen je sinoć iz vatrenog oružja u Subotici, potvrđeno je u Policijskoj upravi Subotica. Prema navodima medija, radi se o 42-ogodišnjem M.M. Mesto zločina i dalje je blokirano, a policija radi na otkrivanju počinilaca

Prema svedočenju meštana koji nisu želeli da se pojavljuju pred kamerama, u ulici Boze Šarčevića čuo se zvuk dva motocikla, a zatim i dva pucnja, pa još dva, a nakon toga ponovo zvuk jednog motocikla kako odlazi, navodi RTV.

U prvi mah su pomislili da se radi o petardama, da bi tek s policijskim rotacijama i sirenama saznali da je ubijen čovek koji živi nekoliko ulica dalje, takođe u Mesnoj zajednici Novi Grad.

U Policijskoj upravi Subotica za Radio-televiziju Vojvodine je potvrđeno da se ubistvo desilo nešto posle 22 časa, gde je jedna osoba na licu mesta podlegla povredama.

Nakon toga, predstavnici Višeg javnog tužilaštva i Policijske uprave u Subotici izvršili su uviđaj, a Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog krivičnog dela.

Ubistvo se dogodilo u mirnom kraju grada, nedaleko od Osnovne škole "10. Oktobar".

Nakon uviđaja, tokom noći, ali i prepodnevnih sati policija je i dalje držala blokiranom ulicu Boze Šarčevića, kod raskrsnice sa ulicom Frederika Šopena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track