OBRAČUN U NOVOM SADU: Upucao dvojicu, pa pobegao, ali se zna ko je!
Foto: Shutterstock

Pucnjava u naselju Liman

OBRAČUN U NOVOM SADU: Upucao dvojicu, pa pobegao, ali se zna ko je!

Crna Hronika -

NOVI SAD - Novosađani A. N. (30) i U. J. (28) ranjeni su u pucnjavi koja se dogodila u Ulici Blagoja Parovića, u naselju Liman 2. U njih je, nakon svađe grupe mladića, nekoliko hitaca ispalio napadač, koji je potom pobegao.

Kako Kurir saznaje, policija je odmah identifikovala napadača, ali se on od subote uspešno skriva i za njim se intenzivno traga.- Pucnjavi je prethodila kraća rasprava dve grupe mladića, koja se uz verbalne opaske ubrzo pretvorila u glasnu svađu. Galamu su prekinuli pucnji, koji su alarmirali i stanare okolnih zgrada, pa su odmah pozvali policiju. Po dolasku patrole niko od aktera incidenta nije zatečen na mestu pucnjave, a okolni stanari kazali su da su ranjeni mladići privatnim kolima prevezeni u Urgentni centar - kazao je za Kurir izvor iz istrage.Naš izvor napominje da je napadač odmah identifikovan, kao i da je odranije poznat policiji jer ima „bogat kriminalni dosije“.U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je A. N. zadobio teške telesne povrede i da je operisan.- Drugi mladić U. J. (28) zadobio je lakše povrede i nakon ukazane pomoći premešten je na ortopediju - kažu u KCV.S. S.

Posle svađeIZBOLA MUŽA?!Sat vremena pre pucnjave na Limanu, u Ulici Pap Pavla u Novom Sadu nožem je uboden muškarac P. L. (52) iz Novog Sada. Kako saznajemo, on se sastao sa ćerkom i njenom majkom kad je došlo do rasprave.- Ćerka tvrdi da je majka ubola njenog oca, dok majka to negira. Policija utvrđuje sve okolnosti, a povređeni čovek zbrinut je u bolnici i pušten na kućno lečenje - kaže naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track