OTAC IDE U POSETU MONSTRUMU: Samo želim da ga pitam zašto je zverski ubio malu Anđelinu
Foto: Youtube Printscreen

Sin Nebojše Rajkovića Vratarnicu zavio u crno

OTAC IDE U POSETU MONSTRUMU: Samo želim da ga pitam zašto je zverski ubio malu Anđelinu

Crna Hronika -

VRATARNICA - Samo želim da ga pitam zašto je to uradio. Želim da mi objasni zašto je zverski ubio malu Anđelinu, kaže Nebojša Rajković, otac monstuma Vladice Rajkovića iz Vratarnice koji je silovao, a zatim zverski ubio Anđelinu Stefanović (3).

Nebojša još nije video sina koji je u samici pritvora Okružnog suda u Zaječaru.

(VIDEO) OVAKO JE OTAC MONSTRUMA IZJAVIO SAUČEŠĆE - BAKA MU REKLA: Ti si ostao bez sina, mi bez unuke

- Ići ću da ga vidim za neki dan. Kada se smirim. Ne znam tačno kada. Možda ove nedelje, možda sledeće. Mora da mi objasni šta se desilo sa njim. Mislio sam da je normalan, ali to što je uradio ne rade normalni - konstatuje otac zveri iz Vratarnice.

MAJKA MONSTRUMA IZ ZAJEČARA NA BENSEDINIMA: Ako treba, i smrtna kazna za mog sina!

MONSTRUMA SE SVI ODREKLI: Vladicu niko ne posećuje, a on jede i spava kao da ništa nije bilo

Nebojša nije ni slutio da je njegov sin ubio i Draganu Stanković (47), jer je policija, tokom istrage nestanka ove meštanke Vratarnice, ispitivala i Vladicu i čak ga vodila na poligraf, koji je "prošao".

BRAT MONSTRUMA IZ ZAJEČARA: Skota treba ubiti!

- Ali kada je ubio Anđelinu, nevino dete koje nije ni mrava zgazilo, u momentu mi je sinulo da je ubio i Draganu, sa kojom je imao kontakte. Bio sam ubeđen u to, i odmah rekao policiji. Nažalost, ta moja crna slutnja bila je istinita - dodaje Nebojša.

Vladica se i posle ispitivanja u istrazi nestanka Dragane Stanković, kaže otac, ponašao normalno, ništa nije ukazivalo da je tu ženu zverski ubio čekićem, a zatim njeno telo umotao u ćebe i bacio u Timok.

PORODICA UBICE IZ ZAJEČARA: Mislili smo da je oteo devojčicu da bi je prodao i vratio dugove!

- Radio je na njivi, kosio. Nikakvih promena nije bilo u njegovom ponašanju. Bar ih ja nisam primetio - napominje Nebojša.

Vladica se sa Draganom, koja je bila od njega starija 18 godina, družio. Prema Nebojšinim rečima, tokom istrage je čuo da je Vladica dugovao pare Dragani. Koliko ne zna, ali zna da je njegov sin radio za nju i danju i noću, te da je kući dolazio posle 23 sati.

- Batalio je sve poslove kući - dodaje Nebojša.

Otac napominje da mu nije poznato da je njegov stariji sin ikada imao devojku. Bar nijednu nije dovodio kući, niti je pominjao nameru da se ženi.

- Mislio sam da je stidljiv, da čeka pravu priliku za ženidbu. Ali eto...- kaže Nebojša.

Otac se juče, prvi put od dana zverskog ubistva devojčice koje je počinio njegov stariji sin, pojavio na poslu u mesari u Zaječaru, u kojoj privatno radi. Ljudi ga, kaže, gledaju drugačije nego pre.

- Svi znaju sve. Gledaju me, ne znam kako da opišem te poglede. Da li me osuđuju ili žale zbog takvog sina. I svi ćute. Niko me ništa ne pita - kaže Nebojša.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja