MISTERIOZNA SMRT KOD VLASOTINCA: Sin uhapšen zbog ubistva oca, ali komšije tvrde...
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Milivoje (70) pronađen mrtav

MISTERIOZNA SMRT KOD VLASOTINCA: Sin uhapšen zbog ubistva oca, ali komšije tvrde...

Crna Hronika -

VLASOTINCE - Milivoje Stojanović (70) iz sela Konopica kod Vlasotinca preminuo je od povreda koje mu je, posle žestoke svađe naneo sin Časlav (44).

Časlav Stojanović nikako nije mogao da nađe zajednički jezik sa ocem Milivojem.

Hteo je da se skući, da se oženi i započne miran porodičan život, ali uvek je nailazio na očevo nerazumevanje. Tako je bilo i nedavno, kad je treći put pokušao da dovede ženu i s njom započne bračni život. To je, između ostalog, i bio okidač za tragediju koja je juče zadesila ovu porodicu.Meštani kažu da je otac galamio kad se Časlav vratio s posla.

- Bilo je rasprave i tuče, a onda se otac srušio u dvorištu i na mestu ostao mrtav - pričaju Konopničani i dodaju da je, navodno, Časlav posle svega plakao i pokušao da pomogne ocu. Na telu Milivoja lekari su konstatovali povrede glave i ogrebotine.

Međutim, komšije kažu da su i sin i otac imali povrede. Pretpostavljaju da je bilo tuče, ali veruju i u mogućnost da je njihov komšija doživeo srčani udar i povrede zadobio pri padu.

- Milivoje je otrčao kod ćerke i zeta u komšiluku da pozove hitnu pomoć zbog sina. Posle toga je pronađen mrtav u dvorištu, a videli smo da je i Časlav krvav kada ga je policija smestila u maricu – priča komšinica porodice Stojanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track