PAO ZBOG 100 EVRA Bivši muž Goce Tržan uhapšen u pljački
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Ivan Marinković krao u prodavnici u Pančevu

PAO ZBOG 100 EVRA Bivši muž Goce Tržan uhapšen u pljački

Crna Hronika -

Ivan Marinković, bivši muž pevačice Goce Tržan i nekadašnji učesnik u rijalitijima „Farma“ i „Parovi“ uhvaćen dok je u marketu „Aman“ u Pančevu krao prehrambene proizvode sa još dvojicom muškaraca. Kod sebe je imao robu u vrednosti 100 evra.

Naime, Marinković je uhapšen juče po podne pošto je sa još dvojicom muškaraca opljačkao prodavnicu „Aman“ u Dunavskoj ulici u Pančevu.Kako saznajemo, oni su u radnju upali oko 16 sati i ukrali više artikala, od kojih su većina bili prehrambeni proizvodi. Marinković je, međutim, ubrzo posle toga uhvaćen zajedno sa još jednim muškarcem koji je učestvovao u krađi, dok je treći pobegao i policija za njim traga.Krivična prijava- Ivan je zatečen sa još jednim osumnjičenim za pljačku i kod njih je nađena roba u vrednosti od oko sto evra. Kad su uhvaćeni, oni su se međusobno optuživali, ali im to, naravno, nije pomoglo. Njih dvojica su saslušani i protiv njih su podnete krivične prijave u redovnom postupku - rekao je za Kurir izvor iz istrage.Kako naš sagovornik navodi, njima je zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora, jer je reč o teškoj krađi koja je izvedena u grupi, bez obzira na vrednost ukradene robe.Ivana Marinkovića smo pozvali čim smo saznali za njegovo hapšenje zbog krađe. Telefon je zvonio do kraja, on se nije javio, ali je našoj novinarki poslao SMS u kojem je poručio da mu piše. Na pitanje novinarke da li je istina da je privođen zbog pljačke, nekadašnji suprug Goce Tržan je kratko odgovorio:- Ccc!Pitali smo ga kako to da protumačimo, ali Ivan nam nije odgovorio iako je pisalo da je poruku pročitao, jer je poslata preko Vajbera. Takođe nije želeo da odgovori ni na jednu sledeću poruku koju smo mu poslali, a u vezi s njegovim kriminalnim radnjama.Brak sa RašomKurir je juče kontaktirao i sa Gocom Tržan i ona je bila šokirana kad smo joj rekli da joj je bivši muž uhapšen zbog krađe, naglasivši da je Ivan više ne zanima.- U šoku sam. Zaista ne znam ništa o tome. On i ja već vrlo dugo nismo u kontaktu. Ne pamtim kad sam se čula s njim, a nisam čula ništa ni o njemu jer me ne zanima - kazala je Goca.Tržanova s Marinkovićem ima devetogodišnju ćerku Lenu, a sada je u braku sa Rašom Novakovićem.

IstragaOROBILI RADNJU I DAN PRE?Policija ispituje da li su Ivan Marinković i dvojica njegovih saučesnika opljačkali isti „Aman“ i dan ranije, za šta postoji osnovana sumnja.- Istraga o toj pljački je u toku i trenutno se vrši analiza snimaka sa sigurnosnih kamera, a proverava se da li Marinković ima veze sa još nekim pljačkama. Takođe, snimci sa sigurnosnih kamera današnje pljačke su predati policiji i tužilaštvu - rekao je juče naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track