ČISTKA U SUBOTIČKOJ POLICIJI: Smene zbog ubistva sestrića vladike Irineja
Foto: MUP

Subotica dobila nove šefove policije

ČISTKA U SUBOTIČKOJ POLICIJI: Smene zbog ubistva sestrića vladike Irineja

Crna Hronika -

Kako Kurir saznaje, do smena je došlo zbog loše istrage ubistva preduzetnika Mirka Milićevića (42), zvanog Hajčar, inače rođenog sestrića episkopa bačkog Irineja Bulovića, koji je ubijen u sačekuši 1. jula

SUBOTICA - Borivoj Mucalj, načelnik PU Subotica, smenjen je sa te dužnosti, a na njegovo mesto postavljen je Milorad Šušnjić, dosadašnji šef grupe za razbojništva, iznude i otmice PU u Novom Sadu.Takođe, smenjen je i načelnik odeljenja kriminalističke policije u Subotici Vojin Kojić, a umesto njega je postavljen Goran Radonjić, koji je do sada bio šef grupe za opšti kriminal u PU Novi Sad.Kako Kurir saznaje, do smena je došlo zbog loše istrage ubistva preduzetnika Mirka Milićevića (42), zvanog Hajčar, inače rođenog sestrića episkopa bačkog Irineja Bulovića, koji je ubijen u sačekuši 1. jula.

- Smeni Mucalja je, između ostalog, doprinela i supruga ubijenog Milićevića, koja je na uviđaju izašla iz kola i pred svima počela da viče, obraćajući se uz salvu uvreda upravo Mucalju rečima: „Mogli ste da uzmete 35.000 evra, a niste mogli život da mu sačuvate“ - kazao je za Kurir izvor iz istrage, dodajući da ni ožalošćena supruga ni majka Milićevića zbog toga nisu hteli da daju izjavu subotičkoj policiji.Tokom jučerašnjeg dana Viši sud je ukinuo pritvor četvorici mladića koji su uhapšeni nakon zločina zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu.S. S. - I. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track