UŽAS U BORČI: Sestra videla mrtvog brata (5) u mašini za testo!

Detalji porodične tragedije

UŽAS U BORČI: Sestra videla mrtvog brata (5) u mašini za testo!

Crna Hronika -

Osmogodišnja devojčica panično je dozivala oca, bila je svedok stradanja brata D. N. (5), koga je usmrtila mešalica

BEOGRAD - Došli su iz Zrenjanina, planirali su ovde da otvore pekaru, da zarade za normalan život. Umesto svečanog puštanja u rad, oni sahranjuju dete. Najstrašnije je što je sestra videla mrtvog brata u toj mašini, kaže za Kurir poznanica porodice čiji je petogodišnji sin D. N. nastradao u Borči.Kako saznajemo, dečak je u nedelju uveče naglavačke upao u mešalicu za hleb.

- Mališan je u jednom trenutku ostao sam u prostoriji i uključio mašinu. Pošto nije uspeo da je isključi, stavio je ruku u kiblu, verovatno pokušavajući da je zaustavi. Međutim, snažna mešalica ga je povukla i naglavačke je upao unutra. Zadobio je teške povrede, najviše po glavi, i na mestu je preminuo - priča sagovornik blizak istrazi.

Očajni... Roditelji stradalog dečaka
Očajni... Roditelji stradalog dečaka

Jeziva vriska

U trenutku tragedije mališan je bio sa ocem, majkom i tri godine starijom sestrom. Uređivali su prostor uoči otvaranja pekare „Nikolić MDO“ u Borči, koja je juče trebalo da počne sa radom.- Bili su presrećni što su konačno, posle 10 dana, završili radove. Dečak im je pomagao, voleo je da se igra testom i da učestvuje u pravljenju hleba i peciva. Maštao je da bude pekar kada poraste - kažu poznanici.Komšinica R. J., kaže da je ova porodica došla iz Zrenjanina.- Mladi, fini ljudi, planirali su da otvore pekaru i skuće se sa dečicom, ali eto kakva ih tragedija zadesi. Čula sam da su iz Zrenjanina i da žive negde u Kotežu. Planirali su da pokrenu biznis i obezbede sebi i deci normalan život - priča potresena žena i dodaje:- Svi su bili zajedno u lokalu i u jednom trenutku čula se devojčica kako panično doziva oca jer je videla brata u mešalici. Nekoliko puta je viknula: „Tata, tata!“ Potom se čuo krik njenog oca, iz sveg glasa je vikao: „Sine, sine moj!“.Šokirana devojčicaPrema njenim rečima, ubrzo je sklonjena dečakova sestra.- Nesrećna devojčica je, dok su je vodili kod komšija, jecajući dozivala mlađeg batu. Komšije kažu da ni kod njih dete nije moglo da se smiri jer je sigurno videla brata u mešalici - kaže R. J.

Mašina za testoMOŽE DA ZDROBI I ČOVEKAMešalica ili mikser u koju je nesrećni dečak upao služi za izradu testa za peciva.- Sastoji se od kazana i dela koji kruži u njemu i razrađuje testo, poput kućnog miksera. Može da bude mehanička ili automatska, sa nekoliko brzina mešenja. Postoje u različitim veličinama, pa tako ima mešalica koje mogu da mese od 20 do 300 kilograma testa. Izuzetno su jake. Može da strada i odrastao čovek - rekao nam je jedan pekar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track