UBISTVO U BELVILU: Aleksandra Stamenkovića sahranili pored brata Sandra ubijenog 2002.
Foto: Dragana Udovičić

Novo groblje u Nišu

UBISTVO U BELVILU: Aleksandra Stamenkovića sahranili pored brata Sandra ubijenog 2002.

Crna Hronika -

NIŠ - Aleksandar Stamenković (44), koji je likvidiran 30. jula u beogradskom naselju Belvil, sahranjen je na Novom groblju u Nišu pored brata Sandra Stamenkovića koji je ubijen 2002. godine u Nišu.

Porodica i prijatelji oprostili su se od Aleksandra Stamenkovića (44), koji je likvidiran 30. jula u jutarnjim časovima u beogradskom naselju Belvil.

Aleksandar je sahranjen na Novom groblju u Nišu pored brata Sandra Stamenkovića koji je u tom gradu ubijen 2002. godine.

Sahrani je prisustvovalo nekoliko desetina rođaka i prijatelja, bez vidnog prisustva većeg broja luksuznih automobila na parkingu niškog novog groblja.

Podsetimo, Stamenković je likvidiran ispred svog kafića u beogradskom naselju Belvil. Ubica, obučen u crno, dovezao se na motoru sa još jednim saučesnikom i iz pištolja pucao u Stamenkovića, koji je izašao iz svog crvenog „rendž rovera“ i krenuo prema kafiću.

Pretpostavlja se da su Stamenkovića likvidirale plaćene ubice u ratu narko-bandi. Policija ispituje da li je likvidacija bez upozorenja usledila zbog borbe za narko-tržište ili zbog „prebijanja” dugova.

Pretpostavlja se da je naručilac ubistva suparnička ekipa iz Niša, jer njihovi krvavi sukobi datiraju od 2002. godine, kada je Ivan Antić Šica ubio Sandra Stamenkovića.

(Alo)

NOVI DETALJI UBISTVA KOJE JE POTRESLO BEOGRAD: Niška veza ključ za likvidaciju u Belvilu!

KURIR NA MESTU PUCNJAVE U BELVILU: Aleksandar S. ubijen na platou gde su se igrala deca!

UBISTVO U BELVILU: Aleksandar Stamenković je znao da ga vrebaju ubice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track