UHAPŠENI NOVOSADSKI BONI I KLAJD: Oteli taksi i pretukli ženu!
Foto: Printscreen FB/ Miroslav Šarac

UHAPŠENI NOVOSADSKI BONI I KLAJD: Oteli taksi i pretukli ženu!

Crna Hronika -

NOVI SAD - S. K. (19) iz Novog Sada uhapšen je zbog krivična dela razbojništvo i protivpravno lišenje slobode, a protiv njegove maloletne saučesnice, novosadska policija podneli su krivičnu prijavu, u redovnom postupku.

Oni se terete da su, juče ujutru, primenom fizičkog nasilja opljačkali ženu Vesnu Ivanić (53), koja ih je vozila taksijem i oduzeli joj novac, tablet i mobilne telefone.

Sumnja se da je, zatim, S. K. naterao ženu da pređe na mesto suvozača i sam seo za volan, te da je, u Podunavskoj, izgubio kontrolu nad automobilom i udario u betonski bedem pored kolovoza.

Taksistkinja je teško povređena, a osumnjičeni su pobegli sa lica mesta. Intenzivnim operativnim radom, kriminalistička policija ih je ubrzo identifikovala i pronašla.

S. K. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, a u zakonskom roku biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.Šesnaestogodišnjakinja koja se tereti za ista krivična dela lišena je slobode, a sudija za maloletnike ju je, posle saslušanja, pustio da se brani sa slobode.

(S. S.)

(FOTO) POTRAGA ZA NAPADAČIMA: Mladić i devojka oteli ženu i slupali joj taksi u Novom Sadu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track